Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

chasmarin (1367912) - Los sol_fa_mi_das (993709) » 582248422: T50/R3

Copa 582248422 Información oficial sobre el partido 582248422 en Hattrick

22.06.2016 12:00:00
Copa: Temporada 50 / Ronda 3

chasmarin Alineación oficial del equipo 'chasmarin' en el partido 1 - 5 Los sol_fa_mi_das Alineación oficial del equipo 'Los sol_fa_mi_das' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
chasmarin Alineación oficial del equipo 'chasmarin' en el partido 1 - 4 Los sol_fa_mi_das Alineación oficial del equipo 'Los sol_fa_mi_das' en el partido
Tiene un resultado normal 0.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,2 % 0,1 % 96,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

chasmarin

Goles Goles

  • 138 Minuto 59 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Alejandro Carvallo va anar directament als peus de Josep Maria Llagostera que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 4.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Peregrino Cortizo de chasmarin es va guanyar la targeta groga merescudament.

Los sol_fa_mi_das

Goles Goles

  • 172 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Passats 14 minuts de partit, sol_fa_mi_das es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Carlos Manso del Toro es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 182 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 29 de partit va donar a sol_fa_mi_das l'avantatge per 0 - 2. Ludovico Parigi en va ser l'anotador.
  • 181 Minuto 33 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Len Bellara de sol_fa_mi_das l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 33 de partit.
  • 182 Minuto 52 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Nicomodoro Paz, que va ser qui va marcar 0 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 183 Minuto 67 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 67, sol_fa_mi_das va augmentar el seu avantatge a 1 - 5, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Len Bellara.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Ejner Grummesgaard va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 16, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 283 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Després de 30 minuts, Ejner Grummesgaard va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Jerzy Podedworna va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Al minut 51 de partit, Ludovico Parigi va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 65 (Lesión leve): En Gaitán Ortuondo ocupà el lloc d'en Carlos Manso del Toro al 65 minuts, dos minuts després que el jugador de sol_fa_mi_das quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.