Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sancti Petri United (1372077) - abba zaba (1334421) » 582248029: T50/R3

Copa 582248029 Información oficial sobre el partido 582248029 en Hattrick

22.06.2016 12:00:00
Copa: Temporada 50 / Ronda 3

Mean Machine in da house Alineación oficial del equipo 'Mean Machine in da house' en el partido 2 - 3 abba zaba Alineación oficial del equipo 'abba zaba' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Mean Machine in da house Alineación oficial del equipo 'Mean Machine in da house' en el partido 2 - 3 abba zaba Alineación oficial del equipo 'abba zaba' en el partido
Tiene un resultado normal 1.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
23,8 % 11,5 % 64,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mean Machine in da house

Goles Goles

  • 138 Minuto 48 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Marius Matincă la va rematar Frankobert Tünkram amb una magnífica volea que va fer pujar per a Machine el 1 - 1.
  • 101 Minuto 82 (Gol por el centro): Al minut 82, Salomon Hasselaar es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 2 - 3, reduint la distància pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 17 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Witold Powała va estar a punt d'avançar els locals al minut 17 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Elvedin Smajić va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 201 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Al minut 78 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Jan Hamernik no s'ho podia creure.

abba zaba

Goles Goles

  • 137 Minuto 32 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 32 una excel·lent centrada de Sven Byskov Holm va arribar a Juan Pedro Roger, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 0 - 1 al marcador.
  • 173 Minuto 63 (Gol por la derecha): El jugador de abba Zugatz Gisasola va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 63 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 181 Minuto 69 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Víctor Miguel Macedo de abba l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 3 al minut 69 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Lars Anders Gellert va marcar al minut 3 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 207 Minuto 12 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Sven Byskov Holm va enviar un xut des de 40 metres al minut 12, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.
  • 273 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Víctor Miguel Macedo va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Lucas Dias, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 281 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Jesús Ciria quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Lucas Dias, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 283 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Jesús Ciria, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Jesús Ciria va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.