Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

la vileta f.c. (1430514) - iberia c.f (1416260) » 582247924: T50/R3

Copa 582247924 Información oficial sobre el partido 582247924 en Hattrick

22.06.2016 12:00:00
Copa: Temporada 50 / Ronda 3

la vileta f.c. Alineación oficial del equipo 'la vileta f.c.' en el partido 3 - 5 iberia c.f Alineación oficial del equipo 'iberia c.f' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
la vileta f.c. Alineación oficial del equipo 'la vileta f.c.' en el partido 2 - 0 iberia c.f Alineación oficial del equipo 'iberia c.f' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

la vileta f.c.

Goles Goles

  • 185 Minuto 36 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del vileta van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Paolo Pregrasso va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Bodo Hachmann! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): En Max Johannes Klostermaier va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de vileta se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 232 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Čaba Kurhajec al minut 49 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Max Johannes Klostermaier va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 57 quan Mariño Aranzadi de vileta gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 221 Minuto 97 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Paolo Pregrasso va estar a punt d'acabar en gol al minut 97, però el porter visitant 李 (Li) 小波 (Xiaobo) va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 61, Ernesto Nadal de vileta va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 120 (Penalti marcado): El jugador de vileta Mariño Aranzadi no va cometre cap error en el seu llançament de penal. 李 (Li) 小波 (Xiaobo) es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 1.
  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Bodo Hachmann va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 2.
  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): Salaheddine Madani, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, 李 (Li) 小波 (Xiaobo) va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de vileta i 3 - 3 al marcador.
  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de vileta Aristeo Anido, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de 李 (Li) 小波 (Xiaobo). El marcador continuava 3 - 4.

iberia c.f

Goles Goles

  • 142 Minuto 58 (Gol de contra por la izquierda): En Vyktor Voskresenskiy va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 29 (Ocasión de contra por la izquierda): iberia van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 29, però el xut de Vyktor Voskresenskiy des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 243 Minuto 74 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del iberia sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Vyktor Voskresenskiy, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 74 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 273 Minuto 99 (Ocasión por la derecha): En Valentino Mander va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Xenaro Bures de iberia es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Gromisław Rodacki es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 16 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Burt Dasow, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.
  • 301 Minuto 20 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Giuseppe Brachs no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.
  • 302 Minuto 49 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Ernesto Mira estava fent un bon partit.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 120 (Penalti marcado): Valentino Mander de iberia, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Ignacio León Mendoza en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 2.
  • 055 Minuto 121 (Penalti marcado (técnico)): A l'hora d'enviar la pilota a un punt determinat, Giuseppe Brachs de iberia és tot un mestre. El seu penal era impossible d'aturar: 3 - 3.
  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): En Renato Grenga anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 4 per a iberia.
  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de iberia, Vyktor Voskresenskiy, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 5 al marcador.