Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Peña Valencianista de León (122904) - Maniaco Inminente (1437983) » 582247839: T50/R3

Copa 582247839 Información oficial sobre el partido 582247839 en Hattrick

22.06.2016 12:00:00
Copa: Temporada 50 / Ronda 3

Peña Valencianista de León Alineación oficial del equipo 'Peña Valencianista de León' en el partido 2 - 1 Aupa_Osasuna Alineación oficial del equipo 'Aupa_Osasuna' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Peña Valencianista de León Alineación oficial del equipo 'Peña Valencianista de León' en el partido 3 - 0 Aupa_Osasuna Alineación oficial del equipo 'Aupa_Osasuna' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,4 % 0,1 % 2,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Peña Valencianista de León

Goles Goles

  • 119 Minuto 30 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Viktor Stuetz va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 1 - 0 al minut 30.
  • 133 Minuto 52 (Gol por la derecha): Ignacio San Gil Ollo va incrementar l'avantatge de PV LEÓN amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): En Svend Behrmann del PV LEÓN ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Lucio Machado va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 232 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Passaven 32 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Ekieder Betondo va rematar alt.
  • 231 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Josep Vilagrasa una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 80, però una magnífica aturada de Franjo Tikulin va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 60 (Tirita (médico)): Lluís Mezquida va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de PV LEÓN estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

Aupa_Osasuna

Goles Goles

  • 152 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Al minut 77, Aupa_Osasuna va reduir l'avantatge rival a 2 - 1, quan Enrique Martínez Blázquez va anotar rematant de primera i a l'aire un centre a mitja alçada des de l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 33 (Ocasión de contra de falta): Aupa_Osasuna va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Alfredo Mundo va anar a parar a les mans del porter.
  • 253 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Aupa_Osasuna van seguir progressant per la banda dreta. Alfredo Mundo va tenir la seva oportunitat al minut 61, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 251 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Al minut 64, Walter Moncayo va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 34, Boris Nadeu de Aupa_Osasuna va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Enrique Martínez Blázquez.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 86 (Lesión leve): En José Miguel Quesada ocupà el lloc d'en Enrique Martínez Blázquez al 86 minuts, dos minuts després que el jugador de Aupa_Osasuna quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.