Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Gildorian (1460303) - Nivaria (1598557) » 582040380: T50/R2

Copa 582040380 Información oficial sobre el partido 582040380 en Hattrick

15.06.2016 12:00:00
Copa: Temporada 50 / Ronda 2

Atletico AkraLeuka Alineación oficial del equipo 'Atletico AkraLeuka' en el partido 0 - 3 Revoltosos United Alineación oficial del equipo 'Revoltosos United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atletico AkraLeuka Alineación oficial del equipo 'Atletico AkraLeuka' en el partido 1 - 1 Revoltosos United Alineación oficial del equipo 'Revoltosos United' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,1 % 20,2 % 53,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico AkraLeuka

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Al minut 28 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En David Padilla no s'ho podia creure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a José Segovia García de Akra la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 30 (Tirita (médico)): Sören Somlai es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.
  • 091 Minuto 68 (Lesión leve): En Fernando Suecia ocupà el lloc d'en Alfonso Nieves al 68 minuts, dos minuts després que el jugador de Akra quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Revoltosos United

Goles Goles

  • 140 Minuto 18 (Gol de contra de falta): El porter de Revoltosos va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Jacinto Gaiztarro va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 1!
  • 183 Minuto 24 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 24, Revoltosos va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Joaquín Martí.
  • 119 Minuto 27 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Jacinto Gaiztarro sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Alberto Fontrubia que, efectivament, va fer pujar el 0 - 3!

Ocasiones Ocasiones

  • 284 Minuto 21 (Ocasión de penalti): Jacinto Gaiztarro de Revoltosos va fallar un penal al minut 21. El seu xut va sortir sense potència i el porter només va haver d'ajupir-se a recollir la pilota.
  • 282 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Joaquín Martí, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 64 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Revoltosos va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 285 Minuto 69 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Revoltosos van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Joaquín Martí, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ivan Olcina de Revoltosos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.