Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

R.C.F. Potterin (1589269) - E.D. Sant Iago (47446) » 582040062: T50/R2

Copa 582040062 Información oficial sobre el partido 582040062 en Hattrick

15.06.2016 12:00:00
Copa: Temporada 50 / Ronda 2

R.C.F. Potterin Alineación oficial del equipo 'R.C.F. Potterin' en el partido 4 - 1 E.D. Sant Iago Alineación oficial del equipo 'E.D. Sant Iago' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
R.C.F. Potterin Alineación oficial del equipo 'R.C.F. Potterin' en el partido 0 - 1 E.D. Sant Iago Alineación oficial del equipo 'E.D. Sant Iago' en el partido
Tiene mucha potra 0.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,9 % 0,2 % 94,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

R.C.F. Potterin

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 28 (Ocasión de contra por la izquierda): El Potterin va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 28, però en Rafael Urgel va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 222 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 34 per blocar una centrada d'en Erick Perazo va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Potterin.
  • 208 Minuto 47 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Frankie Aldwin de Potterin va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Màxim Roch que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 236 Minuto 57 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Abian Merino es va comportar com un juvenil al minut 57 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 120 (Penalti marcado): El jugador de Potterin, Rafael Urgel, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 1 - 0 al marcador.
  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): En Aydin Eskandarlu anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 1 per a Potterin.
  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Rubén Valenzuela Ucedo de Potterin, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Kepa Asteasu en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 1.
  • 057 Minuto 122 (Penalti marcado (nervioso)): En Andrea Rongo no hauria pogut xutar gaire pitjor. Per sort, si ell va fer el ridícul, el porter Kepa Asteasu encara el va fer més i el marcador va situar-se 4 - 1 per a Potterin.

E.D. Sant Iago

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 26 (Ocasión evento especial córner peinado): Yvan Gschwend quasi marca en una jugada assajada de córner que Ivan Kuryshov havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 273 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Mónico Huesca de E.D., va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 27, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 272 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Es duien 35 minuts de partit jugats quan Ivan Kuryshov va estar a punt de posar per davant a E.D. amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Manuel Iracorri va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): En Yvan Gschwend va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 273 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 58, quan en Auru Etxabez va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 102 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Gaxen Cossio de E.D. es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 38 (Tirita): Al minut 38, Ivan Kuryshov de E.D. es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 120 (Penalti marcado): El jugador de E.D. Auru Etxabez no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Manuel Iracorri es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 1 - 1.
  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Fernando Cabale de E.D. anava molt fort i col·locat però Manuel Iracorri no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 2 - 1.
  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de E.D., Abian Merino, col·locà la pilota just a les mans d'en Manuel Iracorri. El marcador: 3 - 1.