Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ESKORIA (778026) - Orexa (310509) » 582039519: T50/R2

Copa 582039519 Información oficial sobre el partido 582039519 en Hattrick

15.06.2016 12:00:00
Copa: Temporada 50 / Ronda 2

ESKORIA Alineación oficial del equipo 'ESKORIA' en el partido 1 - 3 Orexa Alineación oficial del equipo 'Orexa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
ESKORIA Alineación oficial del equipo 'ESKORIA' en el partido 2 - 0 Orexa Alineación oficial del equipo 'Orexa' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,5 % 0,1 % 3,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ESKORIA

Goles Goles

  • 104 Minuto 84 (Gol de penalti): ESKORIA aconseguia el 1 - 3 mitjançant un penal llançat esplèndidament per Arximiro da Parafita al cantó inferior dret de la porteria rival.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 5 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Jorge Corrales va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 201 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Al minut 56, Arximiro da Parafita va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 33 (Tirita (médico)): Martí Guix es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.

Orexa

Goles Goles

  • 185 Minuto 11 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Orexa van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Víctor Villaverde va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 141 Minuto 18 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Orexa van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 2 mitjançant en Víctor Villaverde.
  • 141 Minuto 52 (Gol de contra por el centro): El Orexa era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Jorge Corrales va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 3 pujava al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 32 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Gerdt Doderer s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.