Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Benavente (314420) - Joga Taraña (994526) » 582039292: T50/R2

Copa 582039292 Información oficial sobre el partido 582039292 en Hattrick

15.06.2016 12:00:00
Copa: Temporada 50 / Ronda 2

F.C. Benavente Alineación oficial del equipo 'F.C. Benavente' en el partido 4 - 1 Joga Taraña Alineación oficial del equipo 'Joga Taraña' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C. Benavente Alineación oficial del equipo 'F.C. Benavente' en el partido 3 - 0 Joga Taraña Alineación oficial del equipo 'Joga Taraña' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Benavente

Goles Goles

  • 138 Minuto 7 (Gol evento especial extremo + rematador): Carlos Borrego estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Àngel Pons va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 0 al minut 7.
  • 131 Minuto 19 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Benavente pel centre va donar un gran resultat: el gol de Alberto Imizcoz va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 141 Minuto 25 (Gol de contra por el centro): Benavente sabia com jugar al contraatac, i al minut 25, Miguel Saenz Moreno va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 3 - 0.
  • 106 Minuto 61 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 61 minuts, Àngel Pons va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Jaume Albiach va estar a punt de sentenciar el partit al minut 31, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 62 quan Rubén Gallegos de Benavente gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 241 Minuto 72 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Benavente va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Àngel Pons, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 232 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Al minut 73, Rubén Gallegos gairebé va marcar per a Benavente des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Joga Taraña

Goles Goles

  • 151 Minuto 53 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 53, el jugador visitant Arkadiusz Huczała va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Taraña va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 50 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.
  • 286 Minuto 63 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Taraña, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Azizi Kirwa va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 251 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Bruno Hemr va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 32 (Lesión leve): Després de 32 minuts jugats, Grégory Jeanson es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Krystian Rój.