Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Racing de Zizzus (993497) - Sporting de Mámoles (485445) » 582039239: T50/R2

Copa 582039239 Información oficial sobre el partido 582039239 en Hattrick

15.06.2016 12:00:00
Copa: Temporada 50 / Ronda 2

Extremo muy duro Alineación oficial del equipo 'Extremo muy duro' en el partido 1 - 3 Sporting de Mámoles Alineación oficial del equipo 'Sporting de Mámoles' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Extremo muy duro Alineación oficial del equipo 'Extremo muy duro' en el partido 1 - 4 Sporting de Mámoles Alineación oficial del equipo 'Sporting de Mámoles' en el partido
Tiene un resultado normal 1.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,4 % 0,7 % 88,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Extremo muy duro

Goles Goles

  • 102 Minuto 78 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de Extremo van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Andreas Kielpinski en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 21 (Ocasión de contra por la derecha): Extremo van sortir al contraatac amb encert al minut 21, però Kurt Deelder no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 223 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Ivo Steenman va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 41 (Tirita (médico)): Lorenzo Monteleone va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Extremo estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

Sporting de Mámoles

Goles Goles

  • 171 Minuto 31 (Gol por el centro): En Antonio Jesús Vincent donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 31 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 182 Minuto 63 (Gol por la izquierda): Janne Rinne va aprofitar un error defensiu al minut 63, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a Sporting.
  • 183 Minuto 81 (Gol por la derecha): Al minut 81, Sporting va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Frankobert Hartkopf, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Janne Rinne que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 282 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Jakub Włodarczak es va quedar sol davant del porter, al minut 44. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 241 Minuto 50 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Sporting va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Frankobert Hartkopf va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Alterraun Rutherford de Sporting es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pierre Desclergues de Sporting la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 69 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Pierre Desclergues va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.