Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

***Chelsea Football Club*** (122292) - SestaoRiver (439673) » 582039171: T50/R2

Copa 582039171 Información oficial sobre el partido 582039171 en Hattrick

15.06.2016 12:00:00
Copa: Temporada 50 / Ronda 2

***Chelsea Football Club*** Alineación oficial del equipo '***Chelsea Football Club***' en el partido 4 - 0 SestaoRiver Alineación oficial del equipo 'SestaoRiver' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
***Chelsea Football Club*** Alineación oficial del equipo '***Chelsea Football Club***' en el partido 3 - 0 SestaoRiver Alineación oficial del equipo 'SestaoRiver' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

***Chelsea Football Club***

Goles Goles

  • 123 Minuto 39 (Gol por la derecha): El jugador Ricardo Morales de ***Chelsea, després de 39 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 133 Minuto 54 (Gol por la derecha): Franciszek Fedyna va incrementar l'avantatge de ***Chelsea amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 131 Minuto 59 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de ***Chelsea va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Thorsten Buxtehude progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 130 Minuto 75 (Gol de falta): Al minut 75 en Ricardo Morales va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 4 - 0 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): ***Chelsea va estar a punt de posar-se per davant al minut 3 però Ricardo Morales va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 220 Minuto 23 (Ocasión de falta): Ricardo Morales quasi dona a ***Chelsea l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Celestino Perleques va estar a punt d'acabar en gol al minut 37, però el porter visitant Giuliano Bertellotti va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 207 Minuto 64 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Berold Dormann va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 216 Minuto 79 (Ocasión evento especial rápido + pase): Franciszek Fedyna va marxar per velocitat al minut 79 i va fer una passada de la mort a Jakub Medřický, però aquest va fallar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ricardo Morales.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 17 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en François Béduneau no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.
  • 305 Minuto 27 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Franciszek Fedyna, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.

SestaoRiver

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Aleksandar Mihajlović de SestaoRiver es va emportar una amonestació al minut 38 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 77 (Tirita (médico)): Semblava que Giuliano Bertellotti s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.