Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Irreal Madris (1586152) - C. D. Sagrillas (1435137) » 582039149: T50/R2

Copa 582039149 Información oficial sobre el partido 582039149 en Hattrick

15.06.2016 12:00:00
Copa: Temporada 50 / Ronda 2

Irreal Madris Alineación oficial del equipo 'Irreal Madris' en el partido 4 - 2 JP Montoya FC Alineación oficial del equipo 'JP Montoya FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Irreal Madris Alineación oficial del equipo 'Irreal Madris' en el partido 2 - 1 JP Montoya FC Alineación oficial del equipo 'JP Montoya FC' en el partido
Tiene suerte 1.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,1 % 0,3 % 7,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Irreal Madris

Goles Goles

  • 111 Minuto 62 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Gianni Pennisi va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Irreal empatava el partit, 1 a 1, al minut 62.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Irreal va estar a punt de posar-se per davant al minut 18 però Gianni Pennisi va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Guntwin Url va estar a punt d'acabar en gol al minut 31, però el porter visitant José Díaz de Trechuelo va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 218 Minuto 36 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Guntwin Url va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Dimitar Elenkov rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 223 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Al minut 44 es va veure una gran oportunitat per a Irreal per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Gianni Pennisi, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 94 (Ocasión por la izquierda): Irreal va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 94 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Dimitar Elenkov ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 285 Minuto 101 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Egil Grotle, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Daniel Shuffstall de Irreal amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 120 (Penalti marcado): El jugador de Irreal 游 (You) 晓鹏 (Xiaopeng) no va cometre cap error en el seu llançament de penal. José Díaz de Trechuelo es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 1.
  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Irreal, Raúl Espinosa de los Monteros, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 1 al marcador.
  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Gianni Pennisi de Irreal, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival José Díaz de Trechuelo en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 1.
  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Dimitar Elenkov de Irreal anava molt fort i col·locat però José Díaz de Trechuelo no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 4 - 2.

JP Montoya FC

Goles Goles

  • 171 Minuto 48 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 48, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Beneharo Camos es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 120 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de JPM Miguel Amils Pibernat va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Emiliano Rodano xutant per a JPM va fer anar la pilota just on la volia, però Raúl Espinosa de los Monteros, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): En Beneharo Camos anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 2 per a JPM.
  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Bent Krogh va xutar fora per a JPM, el marcador es va quedar igual: 4 - 2, ja es veia a venir!