Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LUCÍA TEAM (434244) - Real Abeto (315050) » 582039107: T50/R2

Copa 582039107 Información oficial sobre el partido 582039107 en Hattrick

15.06.2016 12:00:00
Copa: Temporada 50 / Ronda 2

LUCÍA TEAM Alineación oficial del equipo 'LUCÍA TEAM' en el partido 4 - 3 alfaracing Alineación oficial del equipo 'alfaracing' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
LUCÍA TEAM Alineación oficial del equipo 'LUCÍA TEAM' en el partido 6 - 0 alfaracing Alineación oficial del equipo 'alfaracing' en el partido
Tiene mala suerte 5.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LUCÍA TEAM

Goles Goles

  • 121 Minuto 6 (Gol por el centro): Erotas Mpakalakos va donar a LUCÍA un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 119 Minuto 82 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Osman Çorpan va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 2 - 1 al minut 82.
  • 131 Minuto 83 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Alberto Pasut es va introduir dins la defensa central al minut 83, i va aconseguir el 3 - 1 davant la cridòria del públic.
  • 121 Minuto 101 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Alberto Pasut, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del LUCÍA se les va manegar per posar per davant el seu equip: 4 - 3 al minut 101.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Al minut 10 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Alberto Pasut de LUCÍA va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Passaven 17 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Erotas Mpakalakos va rematar alt.
  • 232 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 18 quan Nour Al-Sheikh de LUCÍA gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 221 Minuto 51 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Alberto Pasut va estar a punt d'acabar en gol al minut 51, però el porter visitant Matěj Eisner va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 74 per blocar una centrada d'en Nour Al-Sheikh va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de LUCÍA.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Osman Çorpan de LUCÍA amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 20 (Lesión leve): En César Arenas ocupà el lloc d'en Horst-Werner Koppitz al 20 minuts, dos minuts després que el jugador de LUCÍA quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

alfaracing

Goles Goles

  • 142 Minuto 19 (Gol de contra por la izquierda): Alexandre Rousselle va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 1 - 1 per a alfaracing.
  • 153 Minuto 86 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, alfaracing seguien lluitant fins al final. Al minut 86, fruit d'aquests esforços, Juan Pablo Zumista va marcar el 3 - 2 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.
  • 161 Minuto 87 (Gol por el centro): Als 87 minuts de partit, Alexandre Rousselle de alfaracing va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 81 (Ocasión de falta): Charlie Michel va xutar magistralment una falta al minut 81 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Queralt Campllonch de alfaracing es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 97 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Juan Pablo Zumista es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 104 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 104, Ismael Estévanez de alfaracing va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 9 (Lesión leve): Després de 9 minuts jugats, Marian-Alexandru Tofan es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Ismael Estévanez.
  • 093 Minuto 85 (Lesión (no subst.)): Desafortunadament per a alfaracing, Matěj Eisner va caure lesionat al minut 85, el dolor li impedia continuar jugant. Però a la banqueta no hi havia ningú que pogués sortir a jugar i l'equip es va quedar amb un jugador menys.
  • Minuto 85 (Jugador de campo como portero): Un jugador de camp es va veure obligat a substituir el porter, i l'únic valent que es va oferir voluntari va ser Joan Adsuar .
  • 090 Minuto 87 (Tirita): Passats 87 minuts de joc, en Juan Pablo Zumista de alfaracing va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.