Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC NeoFLeKy 08 (121631) - Rattnitsch U.D. (1601783) » 582038299: T50/R2

Copa 582038299 Información oficial sobre el partido 582038299 en Hattrick

15.06.2016 12:00:00
Copa: Temporada 50 / Ronda 2

FC NeoFLeKy 08 Alineación oficial del equipo 'FC NeoFLeKy 08' en el partido 2 - 3 REAL ARES Alineación oficial del equipo 'REAL ARES' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC NeoFLeKy 08 Alineación oficial del equipo 'FC NeoFLeKy 08' en el partido 0 - 2 REAL ARES Alineación oficial del equipo 'REAL ARES' en el partido
Tiene suerte 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC NeoFLeKy 08

Goles Goles

  • 143 Minuto 9 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de NeoFLeKy eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 9, Arotz Zebedio va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 1 - 0.
  • 118 Minuto 76 (Gol evento especial córner peinado): En Juan Manuel Marcos entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al NeoFLeKy, un peu providencial d'en Gregori Buixeda va situar el 2-3 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 67 (Ocasión de contra por el centro): En Anton Maria Muxach va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 73 (Tirita (médico)): Alfredo Rubia va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 74 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Arotz Zebedio ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.

REAL ARES

Goles Goles

  • 161 Minuto 23 (Gol por el centro): REAL van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 23, quan Vasile Marciu va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 173 Minuto 48 (Gol por la derecha): El jugador de REAL Yiorgos Koumplis va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 48 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 181 Minuto 51 (Gol por el centro): Al minut 51, Felipe Ybarra va augmentar l'avantatge de REAL a 1 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Christoph Beige va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Iván Escalada, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 272 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Es duien 8 minuts de partit jugats quan Rubèn Bernabeu va estar a punt de posar per davant a REAL amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Iván Escalada va impedir un gol cantat.
  • 262 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Al minut 17 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Danilo Brandone va fer una jugada per la banda esquerra, però Iván Escalada va aturar el seu xut.
  • 273 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): REAL va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Iván Escalada va desviar el xut final de Christoph Beige després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 218 Minuto 60 (Ocasión evento especial córner peinado): Christoph Beige hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Arnaldo Sepe havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 281 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Al minut 66 de partit, Jesús Lambau va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 75 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Vasile Marciu després de 75 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Iván Escalada va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Christoph Beige de REAL va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 34 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Aki Nivakoski, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.