Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Baster (1586189) - Las Sombras (800263) » 582038222: T50/R2

Copa 582038222 Información oficial sobre el partido 582038222 en Hattrick

15.06.2016 12:00:00
Copa: Temporada 50 / Ronda 2

Baster Alineación oficial del equipo 'Baster' en el partido 0 - 4 Las Sombras Alineación oficial del equipo 'Las Sombras' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Baster Alineación oficial del equipo 'Baster' en el partido 0 - 2 Las Sombras Alineación oficial del equipo 'Las Sombras' en el partido
Tiene un resultado normal 0.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,2 % 0,1 % 98,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Baster

Ocasiones Ocasiones

  • 210 Minuto 20 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta de Uziel Ben-David quasi empata el partit al minut 20, però la pilota va sortir un pèl a la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ezequiel Rosano de Baster amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Las Sombras

Goles Goles

  • 173 Minuto 9 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Benicio Zoydo va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 181 Minuto 37 (Gol por el centro): Daniele Baldinelli de WHO va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 37. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 184 Minuto 40 (Gol de penalti): Al minut 40 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Daniele Baldinelli va enviar el seu xut al fons de la porteria: 0 - 3.
  • 183 Minuto 47 (Gol por la derecha): Al minut 47, un xut de Benicio Zoydo des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 4 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 23 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Daniele Baldinelli. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 285 Minuto 72 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Vince Séra, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 282 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Olexiy Harchenko, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 83 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. WHO va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 35 (Tirita (médico)): Miguel Fleri va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de WHO estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.
  • 090 Minuto 53 (Tirita): Era el minut 53 quan després d'una dura entrada, el jugador Vince Séra de WHO s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.