Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mallorkaos (1595223) - pollosos fc. (1581698) » 582038103: T50/R2

Copa 582038103 Información oficial sobre el partido 582038103 en Hattrick

15.06.2016 12:00:00
Copa: Temporada 50 / Ronda 2

rayo gaditano Alineación oficial del equipo 'rayo gaditano' en el partido 5 - 6 pollosos fc. Alineación oficial del equipo 'pollosos fc.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
rayo gaditano Alineación oficial del equipo 'rayo gaditano' en el partido 0 - 3 pollosos fc. Alineación oficial del equipo 'pollosos fc.' en el partido
Tiene una suerte increíble 0.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

rayo gaditano

Goles Goles

  • 114 Minuto 29 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular, amb autoritat, un penal favorable als locals al minut 29. El públic va aplaudir l'encertada decisió i en Erwin Verdier va empatar el partit, 1 - 1, sense complicar-se la vida.
  • 119 Minuto 69 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip gaditano va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Fabià Pont va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 2 - 1.
  • 130 Minuto 78 (Gol de falta): Erwin Verdier va aconseguir anotar un tir lliure des de 30 metres al minut 78 que va ampliar l'avantatge pels locals: 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 65 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Fabià Pont va estar a punt d'avançar els locals al minut 65 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 120 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de gaditano Lütfi Ecvet va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Koni Lustrinelli de gaditano anava molt fort i col·locat però Jofre Etura no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 3 - 4.
  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Manolo Minoggio va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 5.
  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): En Claudio Barlocco anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 5 per a gaditano.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de gaditano, Damien Guéroult, col·locà la pilota just a les mans d'en Jofre Etura. El marcador: 5 - 5.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Stefano Di Grazia xutant per a gaditano va fer anar la pilota just on la volia, però Jofre Etura, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.

pollosos fc.

Goles Goles

  • 135 Minuto 21 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Demostrant la seva experiència, Miquel Joan Durà va marcar el 0 - 1 interceptant una passada rival i superant el porter amb molta sang freda.
  • 154 Minuto 83 (Gol de penalti): Un penal perfectament xutat per Vicent Blanes va significar el 3 - 2 al minut 83.
  • 163 Minuto 84 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 3 al minut 84 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Laurín Cabacuelas marcar un xut creuat des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Jordi Cortassa, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 10 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 273 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Jordi Cortassa de pollosos, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 20, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 241 Minuto 33 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de pollosos va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Kleofas Koziej, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 271 Minuto 60 (Ocasión por el centro): pollosos va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 60, quan Laurín Cabacuelas va quedar-se sol davant el porter Manolo Minoggio, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 105 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Miquel Joan Durà ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 272 Minuto 111 (Ocasión por la izquierda): Kleofas Koziej va marcar al minut 111 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 93 (Evento clima: sol, OK técnico): En Miquel Joan Durà va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.
  • 306 Minuto 110 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Amb tants graus de temperatura era difícil poder mantenir el ritme durant tot el partit, i en Leopoldo Cologán ho va acusar amb les seves cavalcades habituals.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 055 Minuto 120 (Penalti marcado (técnico)): A l'hora d'enviar la pilota a un punt determinat, Miquel Joan Durà de pollosos és tot un mestre. El seu penal era impossible d'aturar: 3 - 4.
  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Francisco Esaís de pollosos, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Manolo Minoggio en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 5.
  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Paco Rovasenda de pollosos va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 4 - 5.
  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de pollosos Leopoldo Cologán va intentar enganyar Manolo Minoggio amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 5 - 5.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de pollosos Laurín Cabacuelas, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Manolo Minoggio. El marcador continuava 5 - 5.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de pollosos Alejandro Ruiz de Mesa no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Manolo Minoggio es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 5 - 6.