Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

zombrya F.C. (441714) - United States Of Eurasia (1332028) » 582037960: T50/R2

Copa 582037960 Información oficial sobre el partido 582037960 en Hattrick

15.06.2016 12:00:00
Copa: Temporada 50 / Ronda 2

zombrya F.C. Alineación oficial del equipo 'zombrya F.C.' en el partido 2 - 3 United States Of Eurasia Alineación oficial del equipo 'United States Of Eurasia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
zombrya F.C. Alineación oficial del equipo 'zombrya F.C.' en el partido 4 - 1 United States Of Eurasia Alineación oficial del equipo 'United States Of Eurasia' en el partido
Tiene mala suerte 4.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,6 % 0,1 % 2,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

zombrya F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 28 (Gol por el centro): Jagannath Ray va donar a zombrya un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 121 Minuto 67 (Gol por el centro): zombrya va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 67 Mauro Navarro Gil va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 11 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): zombrya va ser a punt de marcar al minut 11, quan el seu jugador Torge Hinck va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 223 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Al minut 33 es va veure una gran oportunitat per a zombrya per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Giorgio Timpanaro, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 212 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): El jugador de zombrya Diego Molina Blanco quasi va assolir l'empat al minut 83 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jagannath Ray.

United States Of Eurasia

Goles Goles

  • 161 Minuto 30 (Gol por el centro): Als 30 minuts de partit, Benny Schäperwisch de Eurasia va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 161 Minuto 78 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 78 minuts Dositeu Bóveda va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 2 - 2.
  • 171 Minuto 80 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Sten Nelissen que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 2 - 3 per a Eurasia.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 77 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Eurasia Benny Schäperwisch quasi marca al minut 77 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Sten Nelissen l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 281 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Seran Castelltort va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Erik Podoľský es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 22 (Lesión leve): En Ehud Faran de Eurasia va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Benny Schäperwisch va prendre el seu rol al minut 22.
  • 094 Minuto 55 (Tirita (médico)): Angelo Eguniz es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.