Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Desertia (1417967) - amanatidis de setubal (439640) » 582037933: T50/R2

Copa 582037933 Información oficial sobre el partido 582037933 en Hattrick

15.06.2016 12:00:00
Copa: Temporada 50 / Ronda 2

Desertia Alineación oficial del equipo 'Desertia' en el partido 1 - 2 amanatidis de setubal Alineación oficial del equipo 'amanatidis de setubal' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Desertia Alineación oficial del equipo 'Desertia' en el partido 0 - 2 amanatidis de setubal Alineación oficial del equipo 'amanatidis de setubal' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Desertia

Goles Goles

  • 119 Minuto 60 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Erich Walser va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 1 - 1 al minut 60.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 19 (Ocasión de contra por el centro): En Aris Avgoustidis va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 221 Minuto 26 (Ocasión por el centro): En Frédéric Bousquet del Desertia ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 241 Minuto 66 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Desertia va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Marc Brunie va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Marc Brunie de Desertia va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

amanatidis de setubal

Goles Goles

  • 173 Minuto 58 (Gol por la derecha): Al minut 58 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Abel González Avilés que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 171 Minuto 75 (Gol por el centro): En Abel González Avilés donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 75 el marcador reflectia el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): amanatidis va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Krzysztof Rieger va desviar el xut final de Abel González Avilés després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Rini Eshuys va marcar al minut 32 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 271 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Héctor Ruiz García que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Al minut 73 de partit, Rodolfo Airez quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 282 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Al minut 79 Krzysztof Rieger va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Rini Eshuys, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Mazin Abba Barakat.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 20 (Tirita): Al minut 20 de partit, el jugador Mazin Abba Barakat de amanatidis es va lesionar lleugerament però va poder continuar.