Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Asordep (1366256) - Longuera U.D. (1332178) » 582037712: T50/R2

Copa 582037712 Información oficial sobre el partido 582037712 en Hattrick

15.06.2016 12:00:00
Copa: Temporada 50 / Ronda 2

Espluguenc Alineación oficial del equipo 'Espluguenc' en el partido 4 - 0 Longuera U.D. Alineación oficial del equipo 'Longuera U.D.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Espluguenc Alineación oficial del equipo 'Espluguenc' en el partido 2 - 1 Longuera U.D. Alineación oficial del equipo 'Longuera U.D.' en el partido
Tiene suerte 1.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
60,1 % 14,9 % 24,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Espluguenc

Goles Goles

  • 121 Minuto 30 (Gol por el centro): Espluguenc va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 30 Edward Słapek va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 130 Minuto 37 (Gol de falta): Al minut 37 en Julius Judaschke va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 2 - 0 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".
  • 133 Minuto 73 (Gol por la derecha): Leandro Comesaña va incrementar l'avantatge de Espluguenc amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 118 Minuto 78 (Gol evento especial córner peinado): En Gilberto Grueso entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Espluguenc, un peu providencial d'en Edward Słapek va situar el 4-0 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Espluguenc per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 19, quan Lucas Aja Fernández va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 231 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Al minut 31, Leandro Comesaña gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Juan Antonio García-Mesa va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 242 Minuto 75 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 75 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Leandro Comesaña, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Longuera U.D.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 20 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Longuera sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Óscar Granero, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 20 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 260 Minuto 32 (Ocasión de falta): Amb 32 minuts jugats, els visitants quasi van empatar. Bernhard Bordt va llençar una falta amb molt d'efecte, però la pilota es va estavellar al pal.
  • 253 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): Longuera van seguir progressant per la banda dreta. David Behrens va tenir la seva oportunitat al minut 49, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 253 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 59 en Emil Zgrzywa va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Umberto Telese va impedir que reduïssin les diferències al marcador.
  • 253 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): En Umberto Telese va fer una estirada espectacular al minut 74, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Iulian Onea.
  • 253 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 82 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Óscar Granero amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.