Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

sirIsaac (801178) - Gran Pena (49250) » 582037449: T50/R2

Copa 582037449 Información oficial sobre el partido 582037449 en Hattrick

15.06.2016 12:00:00
Copa: Temporada 50 / Ronda 2

El BruguerTeam S.L.U. Alineación oficial del equipo 'El BruguerTeam S.L.U.' en el partido 3 - 4 Gran Pena Alineación oficial del equipo 'Gran Pena' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
El BruguerTeam S.L.U. Alineación oficial del equipo 'El BruguerTeam S.L.U.' en el partido 3 - 1 Gran Pena Alineación oficial del equipo 'Gran Pena' en el partido
Tiene un resultado normal 2.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,1 % 0,6 % 10,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El BruguerTeam S.L.U.

Goles Goles

  • 112 Minuto 35 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan 遼一 (Ryoichi) 近藤 (Kondo) va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 35.
  • 119 Minuto 43 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Luis Ortiz el Mozo va treure un córner llarg cap al segon pal que en Alejandro Ramos Pemán, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 2 - 1.
  • 123 Minuto 98 (Gol por la derecha): El jugador Dennis Scheremtieff de BruguerTeam, després de 98 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 3 - 2 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Al minut 37 es va veure una gran oportunitat per a BruguerTeam per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Tjalling Thomassen, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 232 Minuto 105 (Ocasión por la izquierda): Passaven 105 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en David Merrall va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Krelis Vondel de BruguerTeam la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 28 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 28 de partit, quan un jugador de BruguerTeam, en Flavio Pietrocola, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.
  • 091 Minuto 43 (Lesión leve): En Dennis Scheremtieff ocupà el lloc d'en Tjalling Thomassen al 43 minuts, dos minuts després que el jugador de BruguerTeam quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Gran Pena

Goles Goles

  • 171 Minuto 13 (Gol por el centro): Amb 13 minuts jugats, Marco Rábade de Gran va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 185 Minuto 80 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del BruguerTeam. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Eduardo Pérez del Río la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Gran es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 2 arribava al minut 80.
  • 143 Minuto 106 (Gol de contra por la derecha): Quique Sáenz Adán va marcar al minut 106 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 3 - 3.
  • 173 Minuto 108 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Abdessalam Benkhattab va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 38 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Gran la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 7 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Saïfeddine Soullami no era cap impediment.