Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

cadicity (436997) - GONDI F.C. (307512) » 582037440: T50/R2

Copa 582037440 Información oficial sobre el partido 582037440 en Hattrick

15.06.2016 12:00:00
Copa: Temporada 50 / Ronda 2

Henryboys Alineación oficial del equipo 'Henryboys' en el partido 2 - 5 Deportivo Metus Hostium Alineación oficial del equipo 'Deportivo Metus Hostium' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Henryboys Alineación oficial del equipo 'Henryboys' en el partido 1 - 4 Deportivo Metus Hostium Alineación oficial del equipo 'Deportivo Metus Hostium' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,4 % 0,1 % 97,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Henryboys

Goles Goles

  • 122 Minuto 15 (Gol por la izquierda): Henryboys prenia la batuta de l'encontre al minut 15, quan en Juan Antonio Miñano va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 119 Minuto 50 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Taučius Raimuckis va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 2 - 2 al minut 50.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Henryboys va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Rudy de Graaf en un 1 contra 1 amb el porter Auger Codina, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 285 Minuto 14 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Harald Muylaert, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 223 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Ion Hetea va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Taučius Raimuckis es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Deportivo Metus Hostium

Goles Goles

  • 162 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Serapio Alcazaba, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 1 - 1 al minut 20.
  • 173 Minuto 26 (Gol por la derecha): Al minut 26 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Rafael Girón Pérez que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 171 Minuto 70 (Gol por el centro): Deportivo agafava avantatge al minut 70 de joc en marcar el 2 - 3 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Serapio Alcazaba amb mestria.
  • 185 Minuto 77 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 77 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Deportivo. A fi d'aconseguir el 2 - 4, van tocar-la en curt per tal que Alejandro Benavides xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 180 Minuto 81 (Gol de falta): Al minut 81, una falta xutada per Rafael Girón Pérez va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 2 - 5 per a Deportivo. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Rafael Girón Pérez es va quedar sol davant del porter, al minut 49. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.