Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La Vaskita Tejina F7 (1435338) - Sant Elm Serpientes (493130) » 582037163: T50/R2

Copa 582037163 Información oficial sobre el partido 582037163 en Hattrick

15.06.2016 12:00:00
Copa: Temporada 50 / Ronda 2

Camila fc Alineación oficial del equipo 'Camila fc' en el partido 2 - 3 Sant Elm Serpientes Alineación oficial del equipo 'Sant Elm Serpientes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Camila fc Alineación oficial del equipo 'Camila fc' en el partido 2 - 2 Sant Elm Serpientes Alineación oficial del equipo 'Sant Elm Serpientes' en el partido
Tiene un resultado normal 1.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,6 % 23,8 % 49,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Camila fc

Goles Goles

  • 112 Minuto 41 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Bonifacio Tafur va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 41.
  • 123 Minuto 42 (Gol por la derecha): Camila s'avançava al marcador al minut 42, després d'un rebot que va caçar en Raffaele Iacuzzo per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Camila va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 9 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Nico Rocco ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Al minut 70 es va veure una gran oportunitat per a Camila per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Raffaele Iacuzzo, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 215 Minuto 95 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Felipe Del Rosario Rodríguez va rebre molts aplaudiments. Al minut 95 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 223 Minuto 99 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Agostino Cardani va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 212 Minuto 106 (Ocasión por la izquierda): Al minut 106, Bonifacio Tafur va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.

Sant Elm Serpientes

Goles Goles

  • 171 Minuto 40 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Ceferino Viana do Bolo que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Serpientes.
  • 186 Minuto 60 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Un bon contraatac de Serpientes va ser aturat amb una agafada de samarreta. En una falta de recursos ofensius evidents, van enviar una pilota a l'olla que, degut a una relliscada inoportuna, va poder ser rematada sense problemes a gol per en José Pla.
  • 172 Minuto 105 (Gol por la izquierda): Passats 105 minuts de partit, Serpientes es va posar per davant amb un 2 - 3 quan Gerard Caixàs es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Antonio Ybarra Pacheco de Serpientes, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 35, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 272 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Julio Agüera va marcar al minut 78 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 16 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Thyge Bryld va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.
  • 301 Minuto 39 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Julio Agüera que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.