Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Al Pelotazo FC (1462587) - Agrupación Deportiva Diamond (1369708) » 582036638: T50/R2

Copa 582036638 Información oficial sobre el partido 582036638 en Hattrick

15.06.2016 12:00:00
Copa: Temporada 50 / Ronda 2

Al Pelotazo FC Alineación oficial del equipo 'Al Pelotazo FC' en el partido 5 - 4 celtalkool Alineación oficial del equipo 'celtalkool' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Al Pelotazo FC Alineación oficial del equipo 'Al Pelotazo FC' en el partido 2 - 5 celtalkool Alineación oficial del equipo 'celtalkool' en el partido
Tiene bastante suerte 2.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
18,6 % 3,9 % 77,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Al Pelotazo FC

Goles Goles

  • 138 Minuto 37 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Aslan Hakgüzar va anar directament als peus de Kristoffer Godgård que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 3.
  • 101 Minuto 77 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Evgen Blohin, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 2 - 3 per a Pelotazo.
  • 112 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Pelotazo s'esgargamellaven dempeus per esperonar Kristoffer Godgård que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 78 i suposava l'empat a 3 per als locals.
  • 111 Minuto 89 (Gol por el centro): Kristoffer Godgård s'emportà una gran ovació del públic local al minut 89, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 4 - 4.
  • 121 Minuto 89 (Gol por el centro): Pelotazo va aconseguir el 5 - 4 que desfeia l'empat quan al minut 89 Kristoffer Godgård va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 76 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Pepe Boronat va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Kenneth Apeland de Pelotazo es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 20 (Lesión grave): Aralar Baltza, de Pelotazo, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. César Sáez Íñiguez el va substituir.

celtalkool

Goles Goles

  • 119 Minuto 6 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Erramu Errazkin el va rematar Fernando Fernández Roces amb un magnífic cop de cap que va suposar el 0 - 1.
  • 184 Minuto 22 (Gol de penalti): celtalkool va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 2, quan Erramu Errazkin va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 182 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Manuel Dameto, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 172 Minuto 88 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de celtalkool va ser finalitzada des de l'esquerra per Gašpar Telesmanić al minut 88. Els visitants es posaven per davant del marcador: 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Gonzalo Jaén Mola, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Gonzalo Jaén Mola va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 273 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): celtalkool va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local György Oláh va desviar el xut final de Heinrich Hobi després d'una sèrie de rebots i molta confusió.