Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

McFly Team (491870) - BDL (489488) » 582036551: T50/R2

Copa 582036551 Información oficial sobre el partido 582036551 en Hattrick

15.06.2016 12:00:00
Copa: Temporada 50 / Ronda 2

McFly Team Alineación oficial del equipo 'McFly Team' en el partido 2 - 5 Peña Elsquenovan Alineación oficial del equipo 'Peña Elsquenovan' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
McFly Team Alineación oficial del equipo 'McFly Team' en el partido 0 - 7 Peña Elsquenovan Alineación oficial del equipo 'Peña Elsquenovan' en el partido
Tiene suerte 0.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

McFly Team

Goles Goles

  • 121 Minuto 28 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Eivind Klærke, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del McFly se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 28.
  • 111 Minuto 85 (Gol por el centro): Al minut 85, Alessandro Scandiani va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 24 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 24 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Michel Waterneversdorf, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Lesiones Lesiones

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 37 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Samuel Cano no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.

Peña Elsquenovan

Goles Goles

  • 161 Minuto 32 (Gol por el centro): Als 32 minuts de partit, Usiaslau Prakapovich de Elsquenovan va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 108 Minuto 81 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Francisco Javier Parreño és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Viktor Vanczó perquè aconseguís el 1 - 2. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".
  • 173 Minuto 86 (Gol por la derecha): Al minut 86 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 2 - 3, gràcies a una bona internada de Usiaslau Prakapovich que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 182 Minuto 88 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Viktor Vanczó, que va ser qui va marcar 2 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 183 Minuto 89 (Gol por la derecha): Al minut 89, un xut de Latyr Sall des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 2 - 5 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Viktor Vanczó de Elsquenovan, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 4, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 272 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Al minut 23, un refús desafortunat de Guillaume Deniel, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Viktor Vanczó no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 83 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Miquel Manresa, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.