Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FCLEOPaaRDD (1460267) - Union Manilva C.F. (1592746) » 573083444: T50/J12/X

Liga 573083444 Información oficial sobre el partido 573083444 en Hattrick

27.08.2016 14:25:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 12 / X.4009 (182576)

FCLEOPaaRDD Alineación oficial del equipo 'FCLEOPaaRDD' en el partido 2 - 1 Union Manilva C.F. Alineación oficial del equipo 'Union Manilva C.F.' en el partido
Juan Solís Zuleta (29') 1 - 0
Mauro Tejero (68') 2 - 0
2 - 1 Lirain Morea (79')
FCLEOPaaRDD Alineación oficial del equipo 'FCLEOPaaRDD' en el partido 2 - 1 Union Manilva C.F. Alineación oficial del equipo 'Union Manilva C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
FCLEOPaaRDD Alineación oficial del equipo 'FCLEOPaaRDD' en el partido 5 - 0 Union Manilva C.F. Alineación oficial del equipo 'Union Manilva C.F.' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FCLEOPaaRDD

Goles Goles

  • 120 Minuto 29 (Gol de falta): FCLEOPaaRDD va agafar avantatge al minut 29 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Juan Solís Zuleta fent així el 1 - 0.
  • 131 Minuto 68 (Gol por el centro): Al minut 68 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Mauro Tejero, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a FCLEOPaaRDD.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): FCLEOPaaRDD va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 10 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Gonzalo Cabilla ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 231 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Juan Solís Zuleta una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 33, però una magnífica aturada de Alberto Centurión va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Al minut 62 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Miguel Ángel Ciaño de FCLEOPaaRDD va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Jorge Fresneda va estar a punt de sentenciar el partit al minut 75, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 81 (Ocasión por el centro): En Miguel Ángel Ciaño, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Mauro Tejero de FCLEOPaaRDD la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 31 (Tirita (médico)): Manel Pacheco va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

Union Manilva C.F.

Goles Goles

  • 151 Minuto 79 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 79 del partit, anotant el 2 - 1, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Lirain Morea.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Manilva va estar a punt d'empatar al 32 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Joel Gandia que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 236 Minuto 49 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Afellan Zaidi es va comportar com un juvenil al minut 49 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 30, Bogdan Văluşescu de Manilva va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 34 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 34 de partit, Bogdan Văluşescu de Manilva va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.
  • 514 Minuto 54 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Tomás Despinal després que el jugador de Manilva li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 72 (Lesión): Manilva es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Raúl Moncada Maza no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Samuel Vayá al camp.