Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LAS-DIABOLICAS-PERVERTIDAS (795513) - Kraftwerk Galifardeu (992283) » 573070514: T50/J13/X

Liga 573070514 Información oficial sobre el partido 573070514 en Hattrick

03.09.2016 14:25:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 13 / X.3778 (182345)

LAS-DIABOLICAS-PERVERTIDAS Alineación oficial del equipo 'LAS-DIABOLICAS-PERVERTIDAS' en el partido 1 - 1 Kraftwerk Galifardeu Alineación oficial del equipo 'Kraftwerk Galifardeu' en el partido
0 - 1 Marco Aurelio López (35')
Ivan Terrats (47') 1 - 1
LAS-DIABOLICAS-PERVERTIDAS Alineación oficial del equipo 'LAS-DIABOLICAS-PERVERTIDAS' en el partido 1 - 1 Kraftwerk Galifardeu Alineación oficial del equipo 'Kraftwerk Galifardeu' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
LAS-DIABOLICAS-PERVERTIDAS Alineación oficial del equipo 'LAS-DIABOLICAS-PERVERTIDAS' en el partido 5 - 1 Kraftwerk Galifardeu Alineación oficial del equipo 'Kraftwerk Galifardeu' en el partido
Es un cenizo 4.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LAS-DIABOLICAS-PERVERTIDAS

Goles Goles

  • 113 Minuto 47 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Ivan Terrats de LAS-DIABOLICAS-PERV va aconseguir igualar el partit al minut 47, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Eugenio Larra va estar a punt d'empatar per a LAS-DIABOLICAS-PERV quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Pedro Vieira va desviar la pilota a l'últim instant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Toni Desgurra de LAS-DIABOLICAS-PERV es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Nofre Bestit de LAS-DIABOLICAS-PERV la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 65, Sebastián Arés de LAS-DIABOLICAS-PERV va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 14 (Lesión leve): Ángel Sáenz Aragón de LAS-DIABOLICAS-PERV va abandonar el terreny de joc després de 14 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Nofre Bestit va entrar en el seu lloc.

Kraftwerk Galifardeu

Goles Goles

  • 172 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Passats 35 minuts de partit, Kraftwerk es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Marco Aurelio López es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Kraftwerk va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Diego De la Zarza, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 272 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Al minut 64, un refús desafortunat de Lupo Falcones, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Ioan Mile no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 33 (Tirita): Al minut 33, Pedro Vieira de Kraftwerk es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 095 Minuto 54 (Lesión): Marco Aurelio López no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Cristóbal Basalo.
  • 094 Minuto 66 (Tirita (médico)): Cristóbal Basalo va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.