Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La Corredoria Astur FC (1333188) - Alien City (308126) » 573051787: T50/J7/X

Liga 573051787 Información oficial sobre el partido 573051787 en Hattrick

23.07.2016 14:25:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 7 / X.3444 (182011)

La Corredoria Astur FC Alineación oficial del equipo 'La Corredoria Astur FC' en el partido 4 - 0 Alien City Alineación oficial del equipo 'Alien City' en el partido
Antonio Prieto (44') 1 - 0
Alejandro Oramas (44') 2 - 0
Ramon Medir (65') 3 - 0
Antonio Prieto (71') 4 - 0
La Corredoria Astur FC Alineación oficial del equipo 'La Corredoria Astur FC' en el partido 4 - 0 Alien City Alineación oficial del equipo 'Alien City' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
La Corredoria Astur FC Alineación oficial del equipo 'La Corredoria Astur FC' en el partido 7 - 1 Alien City Alineación oficial del equipo 'Alien City' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Corredoria Astur FC

Goles Goles

  • 141 Minuto 44 (Gol de contra por el centro): Antonio Prieto va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Corredoria, al minut 44. El marcador va canviar a 1 - 0.
  • 185 Minuto 44 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Alejandro Oramas, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 132 Minuto 65 (Gol por la izquierda): Corredoria va augmentar la diferència quan Ramon Medir no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.
  • 132 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Al minut 71, Corredoria va aconseguir el 4 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Antonio Prieto, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Alejandro Oramas va estar a punt d'acabar en gol al minut 2, però el porter visitant Ángel Velasco va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 207 Minuto 37 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Corredoria va ser a punt de marcar al minut 37, quan el seu jugador Antonio Chúa va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 207 Minuto 67 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Mario Cal va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Filemón Pérez.
  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 74, Carles Gandia de Corredoria va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Alien City

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 7, quan en Rafael Guiu va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 271 Minuto 42 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Ignacio Pena ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 252 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Alien va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 68, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Ignacio Pena.

Lesiones Lesiones