Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Betis (Cantera oficial) (798435) - flaiming lolailo (1337525) » 573046626: T50/J5/X

Liga 573046626 Información oficial sobre el partido 573046626 en Hattrick

09.07.2016 14:25:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 5 / X.3352 (181919)

Betis (Cantera oficial) Alineación oficial del equipo 'Betis (Cantera oficial)' en el partido 4 - 4 flaiming lolailo Alineación oficial del equipo 'flaiming lolailo' en el partido
Abdelhaye Quortobi (10') 1 - 0
Abdelhaye Quortobi (34') 2 - 0
2 - 1 Sergi Fluixà (40')
Rubén Erquiñigo (51') 3 - 1
3 - 2 Ramón Gorosabel (62')
3 - 3 Jordi Soliveres (78')
3 - 4 Gorgozola Lodeiro (81')
Óscar Suárez (82') 4 - 4
Betis (Cantera oficial) Alineación oficial del equipo 'Betis (Cantera oficial)' en el partido 4 - 4 flaiming lolailo Alineación oficial del equipo 'flaiming lolailo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Betis (Cantera oficial) Alineación oficial del equipo 'Betis (Cantera oficial)' en el partido 6 - 1 flaiming lolailo Alineación oficial del equipo 'flaiming lolailo' en el partido
Tiene mala suerte 6.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,5 % 0,1 % 1,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Betis (Cantera oficial)

Goles Goles

  • 124 Minuto 10 (Gol de penalti): Al minut 10 l'àrbitre va premiar (Cantera amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Abdelhaye Quortobi va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.
  • 130 Minuto 34 (Gol de falta): Al minut 34 en Abdelhaye Quortobi va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 2 - 0 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".
  • 132 Minuto 51 (Gol por la izquierda): En Rubén Erquiñigo de (Cantera va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.
  • 117 Minuto 82 (Gol evento especial cansancio): Un Marco Antonio Boquera visiblement cansat va regalar una pilota magnífica al jugador del (Cantera Óscar Suárez que, sol davant el porter, va deixar el marcador 4 a 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 61 (Ocasión de falta): En Abdelhaye Quortobi es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 285 Minuto 66 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del (Cantera van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Guillem Xuriguera, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 38, Guillem Xuriguera de (Cantera va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 31 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Abdelhaye Quortobi no li va importar gens ni mica.

flaiming lolailo

Goles Goles

  • 153 Minuto 40 (Gol por la derecha): Els jugadors de flaiming no defallien en cap moment. Producte d'això, en Sergi Fluixà va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 2 - 1.
  • 141 Minuto 62 (Gol de contra por el centro): flaiming sabia com jugar al contraatac, i al minut 62, Ramón Gorosabel va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 3 - 2.
  • 163 Minuto 78 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 78 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Jordi Soliveres.
  • 172 Minuto 81 (Gol por la izquierda): flaiming va aconseguir l'avantatge de 3 - 4 al minut 81. Gorgozola Lodeiro va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 12 (Ocasión por el centro): Jordi Soliveres quasi aconsegueix empatar per flaiming al minut 12, però Fabio Tosato va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 239 Minuto 39 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Enrique Guzmán Taberné va ridiculitzar a en Luis Pérez de Ayala amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 273 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): flaiming va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Fabio Tosato va desviar el xut final de Pastor Couso després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Sergi Fluixà de flaiming es va guanyar la targeta groga merescudament.