Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ALBERTORU (1332487) - No estamos tan mal (1456764) » 573043778: T50/J7/X

Liga 573043778 Información oficial sobre el partido 573043778 en Hattrick

23.07.2016 14:25:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 7 / X.3301 (181868)

ALBERTORU Alineación oficial del equipo 'ALBERTORU' en el partido 1 - 2 No estamos tan mal Alineación oficial del equipo 'No estamos tan mal' en el partido
0 - 1 Sergio Pantoja (8')
0 - 2 Miguel Dorda (17')
Constantí Moratal (74') 1 - 2
ALBERTORU Alineación oficial del equipo 'ALBERTORU' en el partido 1 - 2 No estamos tan mal Alineación oficial del equipo 'No estamos tan mal' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
ALBERTORU Alineación oficial del equipo 'ALBERTORU' en el partido 2 - 0 No estamos tan mal Alineación oficial del equipo 'No estamos tan mal' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,6 % 0,1 % 2,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ALBERTORU

Goles Goles

  • 104 Minuto 74 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular un penal polèmic a favor de ALBERTORU al minut 74. Mentre el públic escridassava l'àrbitre -"Gallimarsot, curt de gambals!"-, Constantí Moratal va anotar-lo sense problemes, canviant el marcador a 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): En Sergio Mora va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de ALBERTORU se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 201 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Mariano Comber va disposar d'una bona oportunitat al minut 21, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 285 Minuto 58 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del estamos. La jugada d'estratègia del ALBERTORU per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Sergio Mora va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 203 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): ALBERTORU va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Mario Miralles va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Norbert Rennhofer va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 211 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Mariano Comber va estar a punt de marcar al minut 82 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

No estamos tan mal

Goles Goles

  • 141 Minuto 8 (Gol de contra por el centro): El estamos era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Sergio Pantoja va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 138 Minuto 17 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Iván Velasco arribés a peus de Miguel Dorda, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a estamos el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 83 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de estamos va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Alfred Estellés, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Pedro Torres.