Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C PALMONES (796703) - R.C. deportivo los Francis (121719) » 573043326: T50/J6/X

Liga 573043326 Información oficial sobre el partido 573043326 en Hattrick

16.07.2016 14:25:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 6 / X.3293 (181860)

F.C PALMONES Alineación oficial del equipo 'F.C PALMONES' en el partido 0 - 2 R.C. deportivo los Francis Alineación oficial del equipo 'R.C. deportivo los Francis' en el partido
0 - 1 Julio Rosillo (79')
0 - 2 Rafael Regidor (82')
F.C PALMONES Alineación oficial del equipo 'F.C PALMONES' en el partido 0 - 2 R.C. deportivo los Francis Alineación oficial del equipo 'R.C. deportivo los Francis' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C PALMONES Alineación oficial del equipo 'F.C PALMONES' en el partido 2 - 1 R.C. deportivo los Francis Alineación oficial del equipo 'R.C. deportivo los Francis' en el partido
Tiene mala suerte 2.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
74,3 % 5,4 % 20,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C PALMONES

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Al minut 37 es va veure una gran oportunitat per a PALMONES per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Corsino Sáenz Rivas, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): PALMONES va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Corsino Sáenz Rivas en un 1 contra 1 amb el porter Jesús Garcés de Garro, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): PALMONES va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Ioritz Sarriegi va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Jesús Garcés de Garro.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Enrique Olaso de PALMONES va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 25 (Tirita): Al minut 25 de partit, el jugador Julen Oliveros de PALMONES es va lesionar lleugerament però va poder continuar.
  • 095 Minuto 27 (Lesión): Julen Oliveros no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Amado Isturiz.
  • 092 Minuto 74 (Lesión grave): Després de 74 minuts, PALMONES va veure com el seu jugador Jesús Eguiaga havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Pedro Vandoma entraria per ocupar el seu lloc.

R.C. deportivo los Francis

Goles Goles

  • 170 Minuto 79 (Gol de falta): Una barrera mal col·locada en un tir lliure llançat per Julio Rosillo al minut 79 va permetre a deportivo prendre avantatge per 0 - 1.
  • 185 Minuto 82 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del deportivo van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Rafael Regidor va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 6 (Ocasión de contra por el centro): En Joan Maria Ginard va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 237 Minuto 80 (Ocasión evento especial extremo + rematador): José Antonio Canou estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Joan Maria Ginard, als 80 minuts, va fallar per ben poc.
  • 282 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Rafael Regidor es va quedar sol davant del porter, al minut 83. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Joan Maria Ginard es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en José Antonio Canou.