Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

phosky team (779874) - Ortopédica Martínez F.C. (434765) » 573043149: T50/J4/X

Liga 573043149 Información oficial sobre el partido 573043149 en Hattrick

02.07.2016 14:25:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 4 / X.3290 (181857)

phosky team Alineación oficial del equipo 'phosky team' en el partido 4 - 2 Ortopédica Martínez F.C. Alineación oficial del equipo 'Ortopédica Martínez F.C.' en el partido
Sergio Castañeda (7') 1 - 0
Gabriel Marcos Gómez (22') 2 - 0
Ruperto Almeida (26') 3 - 0
3 - 1 Galdric Calbó (82')
3 - 2 Manuel Romero Román (84')
Sergio Castañeda (85') 4 - 2
phosky team Alineación oficial del equipo 'phosky team' en el partido 4 - 2 Ortopédica Martínez F.C. Alineación oficial del equipo 'Ortopédica Martínez F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
phosky team Alineación oficial del equipo 'phosky team' en el partido 5 - 0 Ortopédica Martínez F.C. Alineación oficial del equipo 'Ortopédica Martínez F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

phosky team

Goles Goles

  • 185 Minuto 7 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Ortopédica. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Sergio Castañeda la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del phosky es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 0 arribava al minut 7.
  • 133 Minuto 22 (Gol por la derecha): phosky va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Gabriel Marcos Gómez va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 26 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Ruperto Almeida es va introduir dins la defensa central al minut 26, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 108 Minuto 85 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Aristeo Torres és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Sergio Castañeda perquè aconseguís el 4 - 2. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Simeón Orleans al minut 83 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Gabriel Marcos Gómez va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 2, Gabriel Marcos Gómez de phosky va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Luis Domecq de phosky va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 3 (Lesión leve): Jordi Fontaner de phosky va abandonar el terreny de joc després de 3 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Ramón Amescua va entrar en el seu lloc.

Ortopédica Martínez F.C.

Goles Goles

  • 153 Minuto 82 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, Ortopédica seguien lluitant fins al final. Al minut 82, fruit d'aquests esforços, Galdric Calbó va marcar el 3 - 1 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.
  • 143 Minuto 84 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Ortopédica va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Manuel Romero Román, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 55 (Ocasión por el centro): En Manuel Romero Román va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Ramiro Iruña.
  • 252 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Ortopédica va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 87, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Manuel Romero Román.