Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rucutus f.c (1432932) - Antonioypunto F. C. (486259) » 573033706: T50/J9/X

Liga 573033706 Información oficial sobre el partido 573033706 en Hattrick

06.08.2016 14:25:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 9 / X.3121 (181688)

Rucutus f.c Alineación oficial del equipo 'Rucutus f.c' en el partido 4 - 1 Antonioypunto F. C. Alineación oficial del equipo 'Antonioypunto F. C.' en el partido
0 - 1 Manolo Martínez (9')
Paco Bohórquez (30') 1 - 1
Dimas de la Puerta (35') 2 - 1
Óscar Ruiz-Berriz (71') 3 - 1
Paco Bohórquez (88') 4 - 1
Rucutus f.c Alineación oficial del equipo 'Rucutus f.c' en el partido 4 - 1 Antonioypunto F. C. Alineación oficial del equipo 'Antonioypunto F. C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Débil (4))
Rucutus f.c Alineación oficial del equipo 'Rucutus f.c' en el partido 10 - 0 Antonioypunto F. C. Alineación oficial del equipo 'Antonioypunto F. C.' en el partido
Está más tieso que su rival 9.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rucutus f.c

Goles Goles

  • 143 Minuto 30 (Gol de contra por la derecha): El jugador Paco Bohórquez de Rucutus es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 1 d'un ràpid contraatac.
  • 136 Minuto 35 (Gol evento especial inexperiencia rival): A Eneko Olabarria encara li queda molt per aprendre, com per exemple no fer passades arriscades a les zones compromeses, com la que va permetre a Dimas de la Puerta anotar per a Rucutus el 2 - 1. Millor no veure'n la repetició.
  • 133 Minuto 71 (Gol por la derecha): El 3 - 1 va pujar al marcador quan Rucutus va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Óscar Ruiz-Berriz des de dins de l'àrea.
  • 132 Minuto 88 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Rucutus a 4 - 1. Paco Bohórquez va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Vangel Hristov hauria d'haver estat gol al minut 26 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 233 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Al minut 36 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Dimas de la Puerta de Rucutus va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 234 Minuto 37 (Ocasión de penalti): Al minut 37 l'àrbitre va castigar unes mans d'un jugador visitant dins de la seva pròpia àrea amb penal. En Francis Ruston, que s'havia guanyat el dret a xutar els penals gràcies al seu encert als entrenaments, a l'hora de la veritat es va cagar a les calces i va fer un xut ben escarransit.
  • 236 Minuto 47 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Manolo Meléndez es va comportar com un juvenil al minut 47 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 233 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Vangel Hristov va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Fynn Helgoland de Rucutus va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 87 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Fynn Helgoland va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.

Lesiones Lesiones

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 69 (Evento clima: sol, OK técnico): Francis Ruston semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.

Antonioypunto F. C.

Goles Goles

  • 172 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Al minut 9 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Antonioypunto prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Manolo Martínez.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Manolo Meléndez de Antonioypunto va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 29 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 251 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Al minut 77, Adolfo Frutos va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 73, Adolfo Frutos de Antonioypunto va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.