Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlético Morano (800959) - cañon sporting b (776326) » 573032078: T50/J8/X

Liga 573032078 Información oficial sobre el partido 573032078 en Hattrick

30.07.2016 14:25:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 8 / X.3092 (181659)

Atlético Morano Alineación oficial del equipo 'Atlético Morano' en el partido 0 - 2 cañon sporting b Alineación oficial del equipo 'cañon sporting b' en el partido
0 - 1 David Espigolé (32')
0 - 2 Jesús Malo Cantor (85')
Atlético Morano Alineación oficial del equipo 'Atlético Morano' en el partido 0 - 2 cañon sporting b Alineación oficial del equipo 'cañon sporting b' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Atlético Morano Alineación oficial del equipo 'Atlético Morano' en el partido 1 - 2 cañon sporting b Alineación oficial del equipo 'cañon sporting b' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
23,2 % 10,1 % 66,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético Morano

Goles Goles

  • 109 Minuto 32 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): L'imprevisible Juan Caballeria va arriscar més del compte i va relliscar quan es disposava a fer una passada llarga a un company. En David Espigolé va aprofitar el regal, anotant el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 18 (Ocasión de contra por la izquierda): El Atlético va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 18, però en Óscar Obregón va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Marius-Andrei Liţoiu de Atlético va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Dídac Puigmitjà de Atlético la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 36 (Tirita): Al minut 36, Óscar Obregón de Atlético es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

cañon sporting b

Goles Goles

  • 183 Minuto 85 (Gol por la derecha): Al minut 85, un xut de Jesús Malo Cantor des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 4 (Ocasión por el centro): Gilberto Colarte va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 4, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Constante Arnero va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 270 Minuto 17 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a sporting al minut 17, però el xut de Altzaga Zubikaldai va topar amb la tanca defensiva.
  • 282 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Al minut 40, el sporting va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Felip Terricabras s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 282 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Felip Terricabras va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 65, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 281 Minuto 66 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Jesús Malo Cantor. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 282 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Al minut 72 Constante Arnero va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Felip Terricabras, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 83 (Tirita (médico)): Jorge Aranzadi es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 31 (Evento clima: sol, OK técnico): David Espigolé semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.