Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

kanouteee fueraaa (1432533) - Collblanch FC (1421294) » 573030408: T50/J10/X

Liga 573030408 Información oficial sobre el partido 573030408 en Hattrick

13.08.2016 14:20:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 10 / X.3062 (171389)

kanouteee fueraaa Alineación oficial del equipo 'kanouteee fueraaa' en el partido 0 - 4 Collblanch FC Alineación oficial del equipo 'Collblanch FC' en el partido
0 - 1 Luis Montero (47')
0 - 2 Iván Crespi (48')
0 - 3 Mikel Arriagahormaegi (56')
0 - 4 Iván Crespi (64')
kanouteee fueraaa Alineación oficial del equipo 'kanouteee fueraaa' en el partido 0 - 4 Collblanch FC Alineación oficial del equipo 'Collblanch FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
kanouteee fueraaa Alineación oficial del equipo 'kanouteee fueraaa' en el partido 0 - 4 Collblanch FC Alineación oficial del equipo 'Collblanch FC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,5 % 0,1 % 98,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

kanouteee fueraaa

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 9 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Mauricio Codes va fer una magnífica centrada, però la rematada de Juan Pecina va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 223 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): kanouteee va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Montague Tooze en un 1 contra 1 amb el porter Gilberto Centeno, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Juan Pecina de kanouteee es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 5 (Tirita (médico)): Juan Pecina va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

Collblanch FC

Goles Goles

  • 171 Minuto 47 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Luis Montero que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Collblanch.
  • 184 Minuto 48 (Gol de penalti): Collblanch va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 2, quan Iván Crespi va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 105 Minuto 56 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per Luis Montero va descol·locar totalment la defensa contrària i Mikel Arriagahormaegi no va perdonar i va marcar el 0 - 3.
  • 180 Minuto 64 (Gol de falta): Iván Crespi va incrementar l'avantatge a 0 - 4 per a Collblanch gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Es duien 3 minuts de partit jugats quan Jon Artxuleta va estar a punt de posar per davant a Collblanch amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Carlos Chanteiro va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Fabià Trullols va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 35, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Carlos Chanteiro va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 281 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Al minut 72 de partit, Hugo Badajoz va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Fabià Trullols de Collblanch la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ilun Berraran de Collblanch amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 17 (Lesión leve): Collblanch va fer una substitució al minut 17. Jon Artxuleta va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Joan Marc Sandiumenge.
  • 091 Minuto 40 (Lesión leve): En Óscar Doliva ocupà el lloc d'en Jonathan Larios al 40 minuts, dos minuts després que el jugador de Collblanch quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.