Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

pasopalabra (779392) - Team Malaga (992144) » 573019171: T50/J1/X

Liga 573019171 Información oficial sobre el partido 573019171 en Hattrick

11.06.2016 14:20:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 1 / X.2862 (171189)

pasopalabra Alineación oficial del equipo ' pasopalabra' en el partido 1 - 4 Team Malaga Alineación oficial del equipo 'Team Malaga' en el partido
0 - 1 Albert Torras (9')
Miguel García Peñuela (32') 1 - 1
1 - 2 Julián Jalón (81')
1 - 3 Julián Jalón (83')
1 - 4 Víctor Dorenga (88')
pasopalabra Alineación oficial del equipo ' pasopalabra' en el partido 1 - 4 Team Malaga Alineación oficial del equipo 'Team Malaga' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
pasopalabra Alineación oficial del equipo ' pasopalabra' en el partido 3 - 1 Team Malaga Alineación oficial del equipo 'Team Malaga' en el partido
Tiene mala suerte 3.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,7 % 0,5 % 8,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

pasopalabra

Goles Goles

  • 142 Minuto 32 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Miguel García Peñuela de pasopalabra va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Santiago Aísa va estar a punt de marcar al minut 11 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 201 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Hugo Eril va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 86 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 88 (Tarjeta roja directa): Al minut 88, Diego Alacid de pasopalabra va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 19 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Miguel García Peñuela probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.

Team Malaga

Goles Goles

  • 172 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Malaga va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 9. Albert Torras va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 108 Minuto 81 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 81, en Albert Torras la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Julián Jalón que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 182 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Al minut 83, els visitants es van col·locar 1 - 3 per sobre quan Julián Jalón va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 185 Minuto 88 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Malaga van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Víctor Dorenga va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 4 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Eate Badiola quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Sergio Macario, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 271 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Imeldo Contamina va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 41, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Sergio Macario va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 281 Minuto 84 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Manuel Uncal després de 84 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Sergio Macario va poder desviar-lo a córner.
  • 286 Minuto 87 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 87 minuts, el Malaga va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 35 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Juan Pedro Bento no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.