Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Gimnàstic de Manresa (1370871) - U.D.Mérida (1458605) » 573018285: T50/J5/X

Liga 573018285 Información oficial sobre el partido 573018285 en Hattrick

09.07.2016 14:20:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 5 / X.2846 (171173)

Gimnàstic de Manresa Alineación oficial del equipo 'Gimnàstic de Manresa' en el partido 5 - 0 U.D.Mérida Alineación oficial del equipo 'U.D.Mérida' en el partido
Unknown Player (29') 1 - 0
Unknown Player (30') 2 - 0
Unknown Player (53') 3 - 0
Unknown Player (60') 4 - 0
Unknown Player (70') 5 - 0
Gimnàstic de Manresa Alineación oficial del equipo 'Gimnàstic de Manresa' en el partido 5 - 0 U.D.Mérida Alineación oficial del equipo 'U.D.Mérida' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Gimnàstic de Manresa Alineación oficial del equipo 'Gimnàstic de Manresa' en el partido 2 - 1 U.D.Mérida Alineación oficial del equipo 'U.D.Mérida' en el partido
Tiene bastante suerte 1.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
64,5 % 11,6 % 23,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gimnàstic de Manresa

Goles Goles

  • 122 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Gimnàstic, atacant per l'esquerra al minut 29, va aprofitar el magnífic llançament de Miguel Chapartegui per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 185 Minuto 30 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Marcos Solé, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 185 Minuto 53 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 53 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Gimnàstic. A fi d'aconseguir el 3 - 0, van tocar-la en curt per tal que Víctor Santolo xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 131 Minuto 60 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Ramiro Cubo va aprofitar per marcar el 4 - 0 a plaer.
  • 132 Minuto 70 (Gol por la izquierda): En Víctor Santolo va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 5 - 0.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 50, Ramiro Cubo de Gimnàstic va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 73 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ramiro Cubo de Gimnàstic va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".

U.D.Mérida

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): U.D.Mérida va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Paco Credenza va desviar el xut final de Huc Icra després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 253 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): En Paco Credenza va fer una estirada espectacular al minut 47, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Eggert Hundstadt.
  • 253 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Aitor Camptor quasi redueix la diferència al marcador al minut 65, però una gran estirada d'en Paco Credenza va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Iván Cahorts de U.D.Mérida es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 514 Minuto 8 (Tarjeta roja directa): Al minut 8 en Gerardo Cazorla va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.