Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Peó Doblat (1416297) - Riba Roja F.C (124031) » 573012349: T50/J4/X

Liga 573012349 Información oficial sobre el partido 573012349 en Hattrick

02.07.2016 14:20:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 4 / X.2740 (171067)

Peó Doblat Alineación oficial del equipo 'Peó Doblat' en el partido 1 - 1 Riba Roja F.C Alineación oficial del equipo 'Riba Roja F.C' en el partido
0 - 1 Bingen Artiabaro (21')
Isaac Santin (52') 1 - 1
Peó Doblat Alineación oficial del equipo 'Peó Doblat' en el partido 1 - 1 Riba Roja F.C Alineación oficial del equipo 'Riba Roja F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Peó Doblat Alineación oficial del equipo 'Peó Doblat' en el partido 5 - 1 Riba Roja F.C Alineación oficial del equipo 'Riba Roja F.C' en el partido
Es un cenizo 4.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,4 % 0,4 % 8,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Peó Doblat

Goles Goles

  • 114 Minuto 52 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular, amb autoritat, un penal favorable als locals al minut 52. El públic va aplaudir l'encertada decisió i en Isaac Santin va empatar el partit, 1 - 1, sense complicar-se la vida.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 2 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Pablo Carlos no va ser aprofitada per en Fortià Laporta que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 210 Minuto 48 (Ocasión de falta): En Isaac Santin tenia una gran responsabilitat perquè havia d'executar amb precisió una falta si volia empatar el partit. La pressió que tenia es va deixar notar i la pilota va anar a parar a la tanca defensiva.
  • 221 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Bradley Kane! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 222 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Doblat va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Jatsu Intxaurralde va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Sisebuto Eznaurriza.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 57 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 57 de partit, quan un jugador de Doblat, en Epifanio Goi, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.
  • 090 Minuto 72 (Tirita): Era el minut 72 quan després d'una dura entrada, el jugador Recadero Moreno Cabello de Doblat s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.
  • 090 Minuto 84 (Tirita): Al minut 84, Bradley Kane de Doblat es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Riba Roja F.C

Goles Goles

  • 173 Minuto 21 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Bingen Artiabaro va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Es duien 14 minuts de partit jugats quan Gonzalo Tomé va estar a punt de posar per davant a Riba amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Rubén Cocote va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alberto Cervero de Riba va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 75, Bingen Artiabaro de Riba va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 13 (Tirita): Passats 13 minuts de joc, en Bingen Artiabaro de Riba va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.