Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sachadores de nocelos (489096) - ijp (1460344) » 573005954: T50/J1/X

Liga 573005954 Información oficial sobre el partido 573005954 en Hattrick

11.06.2016 14:20:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 1 / X.2626 (170953)

Sachadores de nocelos Alineación oficial del equipo 'Sachadores de nocelos' en el partido 3 - 0 ijp Alineación oficial del equipo 'ijp' en el partido
Marcos Cuartas (30') 1 - 0
Marcos Cuartas (34') 2 - 0
Juan Luis Ochoa Casado (70') 3 - 0
Sachadores de nocelos Alineación oficial del equipo 'Sachadores de nocelos' en el partido 3 - 0 ijp Alineación oficial del equipo 'ijp' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Sachadores de nocelos Alineación oficial del equipo 'Sachadores de nocelos' en el partido 3 - 0 ijp Alineación oficial del equipo 'ijp' en el partido
Tiene un resultado normal 2.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,2 % 0,1 % 2,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sachadores de nocelos

Goles Goles

  • 116 Minuto 30 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 30, en Juan Luis Ochoa Casado del Sachadores va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Marcos Cuartas que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 1 - 0.
  • 133 Minuto 34 (Gol por la derecha): Marcos Cuartas va incrementar l'avantatge de Sachadores amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 115 Minuto 70 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 70 minuts, Juan Luis Ochoa Casado va superar per velocitat Arturo Valaguer per posar el 3 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): En José Manuel Valiente es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Marc Oliva va estar a punt de sentenciar el partit al minut 63, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 77 quan José Manuel Valiente de Sachadores gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Passaven 84 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Marcos Cuartas va rematar alt.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 64 (Lesión leve): Després de 64 minuts jugats, Maties Masats es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Ignacio Castellbell.

ijp

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 5 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Kenar Aiete no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Antonio Berniz estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 286 Minuto 85 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de ijp, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Ceandro Ferrero va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 79 (Lesión leve): En Phil Dey de ijp va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Santi Adrián va prendre el seu rol al minut 79.
  • 091 Minuto 81 (Lesión leve): Luis Henríquez de ijp va abandonar el terreny de joc després de 81 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Diego Beláustegui va entrar en el seu lloc.