Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.D Barrio (438105) - fiera alex (437087) » 572996962: T50/J7/X

Liga 572996962 Información oficial sobre el partido 572996962 en Hattrick

23.07.2016 14:20:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 7 / X.2465 (170792)

C.D Barrio Alineación oficial del equipo 'C.D Barrio' en el partido 5 - 2 fiera alex Alineación oficial del equipo 'fiera alex' en el partido
0 - 1 Gabriel Serrahima (10')
Raúl Guerendain (11') 1 - 1
Marcos García Huidobro (29') 2 - 1
2 - 2 Abdelmouqaddim Ghalab (34')
Fernando Gómez de Barreda (35') 3 - 2
Adrián Salas (57') 4 - 2
Fernando Gómez de Barreda (81') 5 - 2
C.D Barrio Alineación oficial del equipo 'C.D Barrio' en el partido 5 - 2 fiera alex Alineación oficial del equipo 'fiera alex' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
C.D Barrio Alineación oficial del equipo 'C.D Barrio' en el partido 6 - 1 fiera alex Alineación oficial del equipo 'fiera alex' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,8 % 0,1 % 2,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D Barrio

Goles Goles

  • 114 Minuto 11 (Gol de penalti): Després de 11 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al Barrio, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Raúl Guerendain de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 1. El públic estava boig d'alegria!
  • 138 Minuto 29 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Francisco José San Miguel Blanco va anar directament als peus de Marcos García Huidobro que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 2 - 1.
  • 122 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Barrio contenien la respiració mentre en Fernando Gómez de Barreda s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 3 - 2 per als locals.
  • 131 Minuto 57 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Adrián Salas va aprofitar per marcar el 4 - 2 a plaer.
  • 132 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Barrio va augmentar la diferència quan Fernando Gómez de Barreda no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 5 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Barrio va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 22 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Adrián Salas ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 231 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Fernando Gómez de Barreda. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Raúl Guerendain va estar a punt de sentenciar el partit al minut 66, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): El jugador local Juan Francisco Canoura per poc que no incrementa el marcador al minut 84. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Gil Sobregrau va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Raúl Guerendain de Barrio va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Gabriel Gómez de Mercado.
  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jesús García de Paredes de Barrio es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 63 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Marcos García Huidobro va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Alfonso Carbón.

fiera alex

Goles Goles

  • 173 Minuto 10 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Gabriel Serrahima va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 162 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Abdelmouqaddim Ghalab per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 23 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el fiera sortien al contraatac. La falta llançada per Gerard Bellavista va sortir força alta sense massa perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Javier Lucena Marcos es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 512 Minuto 62 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Javier Lucena Marcos va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.