Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sei He Ki (800728) - C.D.Huetos sad (1335983) » 572991341: T50/J2/X

Liga 572991341 Información oficial sobre el partido 572991341 en Hattrick

18.06.2016 14:20:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 2 / X.2365 (170692)

Sei He Ki Alineación oficial del equipo 'Sei He Ki' en el partido 2 - 5 C.D.Huetos sad Alineación oficial del equipo 'C.D.Huetos sad' en el partido
Melxor Parada (34') 1 - 0
Calixto Copeiro (37') 2 - 0
2 - 1 Carlos Gavilanes (48')
2 - 2 Tudor Nazâru (54')
2 - 3 David González de Prado (62')
2 - 4 Jesús Luis López Diaz (68')
2 - 5 Juan Sanz del Prado (76')
Sei He Ki Alineación oficial del equipo 'Sei He Ki' en el partido 2 - 5 C.D.Huetos sad Alineación oficial del equipo 'C.D.Huetos sad' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Sei He Ki Alineación oficial del equipo 'Sei He Ki' en el partido 1 - 5 C.D.Huetos sad Alineación oficial del equipo 'C.D.Huetos sad' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,4 % 0,1 % 97,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sei He Ki

Goles Goles

  • 121 Minuto 34 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Melxor Parada, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Sei se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 34.
  • 138 Minuto 37 (Gol evento especial extremo + rematador): En Melxor Parada va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Calixto Copeiro la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 2 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 8 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Sei van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Franciscano Lemos va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 242 Minuto 15 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 15 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Jorge Juan Vayer, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 231 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Iván Valdés una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 47, però una magnífica aturada de Andrew Blaine va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 41 (Tirita (médico)): Semblava que Melxor Parada s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.

C.D.Huetos sad

Goles Goles

  • 142 Minuto 48 (Gol de contra por la izquierda): En Carlos Gavilanes va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 2 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 161 Minuto 54 (Gol por el centro): C.D.Huetos van aconseguir igualar el partit a 2 - 2 al minut 54, quan Tudor Nazâru va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 172 Minuto 62 (Gol por la izquierda): Passats 62 minuts de partit, C.D.Huetos es va posar per davant amb un 2 - 3 quan David González de Prado es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 182 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Al minut 68 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Jesús Luis López Diaz va ser l'anotador del 2 - 4.
  • 181 Minuto 76 (Gol por el centro): Juan Sanz del Prado de C.D.Huetos va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 2 - 5 al minut 76. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 7 (Ocasión por el centro): Jesús Luis López Diaz va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 7, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Jorge Aladro va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Tudor Nazâru que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 252 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): C.D.Huetos va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 39 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 26, José Pinilla de C.D.Huetos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Federico Gana de C.D.Huetos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en César Miró.