Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

burtzeña trocal (794442) - Nova Xeración (1368515) » 572986103: T50/J9/X

Liga 572986103 Información oficial sobre el partido 572986103 en Hattrick

06.08.2016 14:20:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 9 / X.2271 (170598)

burtzeña trocal Alineación oficial del equipo 'burtzeña trocal' en el partido 1 - 2 Nova Xeración Alineación oficial del equipo 'Nova Xeración' en el partido
Sergio Oliergues (58') 1 - 0
1 - 1 Quílez Iraeta (70')
1 - 2 Eduardo Jirón (77')
burtzeña trocal Alineación oficial del equipo 'burtzeña trocal' en el partido 1 - 2 Nova Xeración Alineación oficial del equipo 'Nova Xeración' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
burtzeña trocal Alineación oficial del equipo 'burtzeña trocal' en el partido 2 - 1 Nova Xeración Alineación oficial del equipo 'Nova Xeración' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
83,4 % 1,8 % 14,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

burtzeña trocal

Goles Goles

  • 139 Minuto 58 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): El jugador de burtzeña Sergio Oliergues va fer ús de la magnífica tècnica i amb una sèrie de bicicletes, driblings i túnels va escapar-se dels jugadors de l'equip contrari que se li van posar al pas. Valterio Freijoso va intentar prendre-li la pilota a l'últim moment, però no va poder evitar el gol que posava el 1 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): En Alfredo Alicante va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 240 Minuto 61 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de burtzeña van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 61 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Jaime Espín, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 222 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): burtzeña va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 74 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Macià Olivella ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Joaquín Fernández Daza es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 512 Minuto 52 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Joaquín Fernández Daza de burtzeña per doble groga al minut 52.
  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Atanas Misalev de burtzeña es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 24 (Tirita): Passats 24 minuts de joc, en Alfredo Alicante de burtzeña va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.
  • 091 Minuto 81 (Lesión leve): Alfredo Alicante de burtzeña va abandonar el terreny de joc després de 81 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Pablo Iruleta va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 72 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Sergio Oliergues no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.

Nova Xeración

Goles Goles

  • 164 Minuto 70 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Quílez Iraeta marqués l'empat. Al minut 70 el marcador mostrava un empat a 1.
  • 172 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Eduardo Jirón quedar desmarcat i marcar per a Xeración al minut 77. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Xeración va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Connor Doctora va desviar el xut final de José Alarcón després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Al minut 47 de partit, Ignacio Ruano quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 262 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Xeración va estar a punt d'empatar al 60 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de José Alarcón que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 2 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en José Alarcón no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.