Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Carabanchel Team (439810) - (catalunya) (801853) » 572985679: T50/J1/X

Liga 572985679 Información oficial sobre el partido 572985679 en Hattrick

11.06.2016 14:20:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 1 / X.2264 (170591)

Carabanchel Team Alineación oficial del equipo 'Carabanchel Team' en el partido 5 - 2 (catalunya) Alineación oficial del equipo '(catalunya)' en el partido
Sergio Sarabia (16') 1 - 0
1 - 1 Josep Lluís Taús (35')
Santiago Gómez de Merodio (37') 2 - 1
2 - 2 Seran Bajo (47')
Romeo Ulla (48') 3 - 2
Scott Ward (73') 4 - 2
Santiago Gómez de Merodio (83') 5 - 2
Carabanchel Team Alineación oficial del equipo 'Carabanchel Team' en el partido 5 - 2 (catalunya) Alineación oficial del equipo '(catalunya)' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Carabanchel Team Alineación oficial del equipo 'Carabanchel Team' en el partido 6 - 1 (catalunya) Alineación oficial del equipo '(catalunya)' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 6.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Carabanchel Team

Goles Goles

  • 122 Minuto 16 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Sergio Sarabia de Carabanchel aconseguir un gol al minut 16 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 119 Minuto 37 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Scott Ward el va rematar Santiago Gómez de Merodio amb un magnífic cop de cap que va suposar el 2 - 1.
  • 123 Minuto 48 (Gol por la derecha): Passats 48 minuts, Romeo Ulla, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 3 - 2. Carabanchel es posava per davant!
  • 134 Minuto 73 (Gol de penalti): Scott Ward va augmentar la diferència de Carabanchel a 4 - 2 des del punt de penal.
  • 132 Minuto 83 (Gol por la izquierda): En Santiago Gómez de Merodio va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 5 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Álvaro Albergaría va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 231 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Sergio Sarabia. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 236 Minuto 81 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Ijinio Villaboa es va comportar com un juvenil al minut 81 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Sergio Sarabia es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Elixio Reimondez de Carabanchel va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 36 (Lesión leve): En Raúl Descosido de Carabanchel va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Alejandro Urgel va prendre el seu rol al minut 36.
  • 091 Minuto 41 (Lesión leve): Després de 41 minuts jugats, Óscar Ginés es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Hilario Calatayud.
  • 090 Minuto 60 (Tirita): Al minut 60, Elixio Reimondez de Carabanchel es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

(catalunya)

Goles Goles

  • 185 Minuto 35 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Josep Lluís Taús, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 161 Minuto 47 (Gol por el centro): (catalunya) van aconseguir igualar el partit a 2 - 2 al minut 47, quan Seran Bajo va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Hipolito Beltrán de (catalunya), va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 9, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 264 Minuto 29 (Ocasión de penalti): Una aturada espectacular d'en Óscar Ginés en un penal llençat per en Fernando Lila Zurita va permetre mantenir l'avantatge del seu equip al marcador.
  • 219 Minuto 82 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a (catalunya) va estar a punt d'arribar en un córner. En Seran Bajo va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Josep Lluís Taús de (catalunya) la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.