Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Amador Rivas FC (1431317) - El Unico Futbol (119216) » 572976632: T50/J6/X

Liga 572976632 Información oficial sobre el partido 572976632 en Hattrick

16.07.2016 14:20:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 6 / X.2102 (170429)

Amador Rivas FC Alineación oficial del equipo 'Amador Rivas FC' en el partido 0 - 1 El Unico Futbol Alineación oficial del equipo 'El Unico Futbol' en el partido
0 - 1 Mauro Martínez Pastor (50')
Amador Rivas FC Alineación oficial del equipo 'Amador Rivas FC' en el partido 0 - 1 El Unico Futbol Alineación oficial del equipo 'El Unico Futbol' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Amador Rivas FC Alineación oficial del equipo 'Amador Rivas FC' en el partido 3 - 1 El Unico Futbol Alineación oficial del equipo 'El Unico Futbol' en el partido
Tiene bastante mala suerte 2.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,8 % 0,8 % 11,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Amador Rivas FC

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 11 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Alejandro Górriz no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Francisco Ignacio Masoliver estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 224 Minuto 24 (Ocasión de penalti): Amador es va veure beneficiat per la polèmica al minut 24, quan l'àrbitre va xiular un penal dubtós, però Arturo Mellado Ruiz va relliscar al moment de fer el xut i el porter Yassine Tlemsani no va tenir cap problema per atrapar la pilota.
  • 223 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Al minut 38 es va veure una gran oportunitat per a Amador per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per José Piñero, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 212 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en José Piñero va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 289 Minuto 69 (Ocasión evento especial): En Josep Albert Aguiló, al minut 69 semblava que anés a la velocitat del so, corrent per la banda darrere la pilota, però Salva Díez de Tejada el va avançar a la velocitat de la llum desfent el perill per la seva porteria.
  • 211 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Francisco Ignacio Masoliver va estar a punt de marcar al minut 75 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

El Unico Futbol

Goles Goles

  • 185 Minuto 50 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 50 minuts, el tirador de faltes del Futbol va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Mauro Martínez Pastor, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Max Ausina que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Futbol va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 41, quan Jesús Quingles va quedar-se sol davant el porter David Arenas, però aquest va poder aturar el xut.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 36 (Tirita): Era el minut 36 quan després d'una dura entrada, el jugador Juan Urraca de Futbol s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.