Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rapido de Arousa C.F. (1579087) - B.M.F_Semper Fi! (795716) » 572974246: T50/J12/X

Liga 572974246 Información oficial sobre el partido 572974246 en Hattrick

27.08.2016 14:20:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 12 / X.2059 (170386)

Rapido de Arousa C.F. Alineación oficial del equipo 'Rapido de Arousa C.F.' en el partido 3 - 0 B.M.F_Semper Fi! Alineación oficial del equipo 'B.M.F_Semper Fi!' en el partido
Narcís Silvestre (36') 1 - 0
Timoteu Vinyolas (56') 2 - 0
Wilfrido Combis (81') 3 - 0
Rapido de Arousa C.F. Alineación oficial del equipo 'Rapido de Arousa C.F.' en el partido 3 - 0 B.M.F_Semper Fi! Alineación oficial del equipo 'B.M.F_Semper Fi!' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Rapido de Arousa C.F. Alineación oficial del equipo 'Rapido de Arousa C.F.' en el partido 3 - 0 B.M.F_Semper Fi! Alineación oficial del equipo 'B.M.F_Semper Fi!' en el partido
Tiene un resultado normal 2.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rapido de Arousa C.F.

Goles Goles

  • 122 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Al minut 36 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Rapido va ser Narcís Silvestre.
  • 134 Minuto 56 (Gol de penalti): Als 56 minuts de joc, els nois de Rapido van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Timoteu Vinyolas augmentant l'avantatge per als locals: 2 - 0.
  • 118 Minuto 81 (Gol evento especial córner peinado): Raúl Arnal va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Rapido, Wilfrido Combis, que va marcar, sense saber com, el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 12 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Rafael Tartas va estar a punt d'avançar els locals al minut 12 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 208 Minuto 33 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Miguel Cererols de Rapido va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Jaume Albà que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 233 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): En Rafael Tartas es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 82 quan Ramón Valero de Rapido gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ramón Valero de Rapido va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Timoteu Vinyolas de Rapido es va emportar una amonestació al minut 58 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Wilfrido Combis de Rapido es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 73 (Lesión grave): Augusto Goosens, de Rapido, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Raúl Arnal el va substituir.

B.M.F_Semper Fi!

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Al minut 18, un refús desafortunat de Roberto Fonz, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Antonio Martínez Ares no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 41 (Lesión): B.M.F es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Dimitar Búlgarenski no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Luis Antonio Vegena al camp.