Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Inter de Granada (490219) - The Insidius (1338674) » 572971659: T50/J9/X

Liga 572971659 Información oficial sobre el partido 572971659 en Hattrick

06.08.2016 14:15:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 9 / X.2013 (167268)

Inter de Granada Alineación oficial del equipo 'Inter de Granada' en el partido 4 - 0 The Insidius Alineación oficial del equipo 'The Insidius' en el partido
Marco Antonio Estébanez Puyol (28') 1 - 0
Jedei Maeso (40') 2 - 0
Juan Carlos Hernández Mérida (68') 3 - 0
Jedei Maeso (89') 4 - 0
Inter de Granada Alineación oficial del equipo 'Inter de Granada' en el partido 4 - 0 The Insidius Alineación oficial del equipo 'The Insidius' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Inter de Granada Alineación oficial del equipo 'Inter de Granada' en el partido 5 - 1 The Insidius Alineación oficial del equipo 'The Insidius' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Inter de Granada

Goles Goles

  • 123 Minuto 28 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 28 gràcies a la jugada de Marco Antonio Estébanez Puyol, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 132 Minuto 40 (Gol por la izquierda): En Jedei Maeso de Granada va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 131 Minuto 68 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Granada pel centre va donar un gran resultat: el gol de Juan Carlos Hernández Mérida va posar el 3 - 0 al marcador.
  • 185 Minuto 89 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 89 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Granada. A fi d'aconseguir el 4 - 0, van tocar-la en curt per tal que Jedei Maeso xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): En Francisco Alberto Romero va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Granada se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 234 Minuto 83 (Ocasión de penalti): Al minut 83 l'àrbitre va castigar unes mans d'un jugador visitant dins de la seva pròpia àrea amb penal. En Quim Laguarda, que s'havia guanyat el dret a xutar els penals gràcies al seu encert als entrenaments, a l'hora de la veritat es va cagar a les calces i va fer un xut ben escarransit.
  • 232 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Alex-Ionuţ Gârbu al minut 87 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Mabrouk Azoulay va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 208 Minuto 88 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Francisco Alberto Romero va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 88. En Marco Antonio Estébanez Puyol va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Al minut 89, Francisco Alberto Romero gairebé va marcar per a Granada des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Juan Carlos Hernández Mérida.

The Insidius

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 84 (Ocasión de contra por la izquierda): Insidius van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 84, però Marc Josep va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 241 Minuto 89 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Insidius va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Ifixenio Melón, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Carlos Esterripa de Insidius va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.