Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Intergirona F.C, (489649) - UDLas Palmas (991936) » 572971470: T50/J4/X

Liga 572971470 Información oficial sobre el partido 572971470 en Hattrick

02.07.2016 14:15:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 4 / X.2010 (167265)

Intergirona F.C, Alineación oficial del equipo 'Intergirona F.C,' en el partido 1 - 1 UDLas Palmas Alineación oficial del equipo 'UDLas Palmas' en el partido
Jesús Ignacio Sáenz Marín (51') 1 - 0
1 - 1 Víctor Maestre Armada (84')
Intergirona F.C, Alineación oficial del equipo 'Intergirona F.C,' en el partido 1 - 1 UDLas Palmas Alineación oficial del equipo 'UDLas Palmas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Intergirona F.C, Alineación oficial del equipo 'Intergirona F.C,' en el partido 2 - 1 UDLas Palmas Alineación oficial del equipo 'UDLas Palmas' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,8 % 0,8 % 11,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Intergirona F.C,

Goles Goles

  • 119 Minuto 51 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Intergirona va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Jesús Ignacio Sáenz Marín va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Miguel Ángel Quintín va estar a punt d'avançar els locals al minut 38 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Yonny Iglesias va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 232 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Passaven 52 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Albert Piqueres va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 19, Julio Sastre de Intergirona va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Eustasio Fuencirio es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 513 Minuto 81 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Julio Sastre es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 64 (Tirita): Al minut 64 de partit, el jugador Roger Panadès de Intergirona es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

UDLas Palmas

Goles Goles

  • 108 Minuto 84 (Gol evento especial imprevisible (general)): Jorge Mínguez Pérez de Palmas va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Víctor Maestre Armada que va completar la jugada que feia pujar el 1 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Justo Oro, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 37 però la pilota va sortir lleugerament desviada.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 20 (Lesión): El jugador de Palmas Arcadio Solaun va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Kevin Poeta va entrar en el seu lloc.