Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Valls seh* (1596847) - ''DREAM TEAM'' (1417323) » 572962683: T50/J5/X

Liga 572962683 Información oficial sobre el partido 572962683 en Hattrick

09.07.2016 14:15:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 5 / X.1853 (167108)

Valls seh* Alineación oficial del equipo 'Valls seh*' en el partido 3 - 2 ''DREAM TEAM'' Alineación oficial del equipo '''DREAM TEAM''' en el partido
David Siruela (6') 1 - 0
1 - 1 Kennu Khoumssi (33')
José Ruiz del Arco (35') 2 - 1
Aitor Rúa (36') 3 - 1
3 - 2 Josep Beltran (76')
Valls seh* Alineación oficial del equipo 'Valls seh*' en el partido 3 - 2 ''DREAM TEAM'' Alineación oficial del equipo '''DREAM TEAM''' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Valls seh* Alineación oficial del equipo 'Valls seh*' en el partido 3 - 0 ''DREAM TEAM'' Alineación oficial del equipo '''DREAM TEAM''' en el partido
Tiene un resultado normal 3.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,3 % 0,1 % 1,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Valls seh*

Goles Goles

  • 119 Minuto 6 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): David Siruela va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 1 - 0 al minut 6.
  • 122 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Valls prenia la batuta de l'encontre al minut 35, quan en José Ruiz del Arco va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 132 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Al minut 36, Valls va aconseguir el 3 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Aitor Rúa, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 18 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Valls van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en David Siruela, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 243 Minuto 41 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Valls va anar a parar a la dreta de l'atac on en 谢 (Xie) 崇明 (Chongming), tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 231 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en 谢 (Xie) 崇明 (Chongming). Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Marcos Monterrubio de Valls la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 47 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Amb tants graus de temperatura era difícil poder mantenir el ritme durant tot el partit, i en Roberto Cafranga ho va acusar amb les seves cavalcades habituals.

''DREAM TEAM''

Goles Goles

  • 160 Minuto 33 (Gol de falta): L'entrenador de DREAM es va posar content quan l'àrbitre va xiular una falta propera a l'àrea. Sabia que Kennu Khoumssi era un bon llançador i hi havia força probabilitats d'empatar, com així va ser: 1 - 1.
  • 153 Minuto 76 (Gol por la derecha): Al minut 76, Josep Beltran va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per DREAM en aconseguir el 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 37 (Ocasión por el centro): En Bernat Margenet va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Pere Antoni Ivars.
  • 252 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): DREAM va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 70, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Mauro Capdevilla.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Julián Salas Guzmán de DREAM es va emportar una amonestació al minut 39 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Gerard Munteis de DREAM amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 79 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Jorge Ugarte va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Raúl Puente.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 12 (Evento clima: sol, OK técnico): En Jorge Ugarte va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.