Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Las paz (1588998) - Rosselló team (1584334) » 572961262: T50/J1/X

Liga 572961262 Información oficial sobre el partido 572961262 en Hattrick

11.06.2016 14:15:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 1 / X.1828 (167083)

Las paz Alineación oficial del equipo 'Las paz' en el partido 4 - 0 Rosselló team Alineación oficial del equipo 'Rosselló team' en el partido
Noel Altuna (25') 1 - 0
José David Huerco (31') 2 - 0
José David Huerco (83') 3 - 0
José David Huerco (87') 4 - 0
Las paz Alineación oficial del equipo 'Las paz' en el partido 4 - 0 Rosselló team Alineación oficial del equipo 'Rosselló team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Las paz Alineación oficial del equipo 'Las paz' en el partido 6 - 1 Rosselló team Alineación oficial del equipo 'Rosselló team' en el partido
Tiene mala suerte 5.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,3 % 0,1 % 1,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Las paz

Goles Goles

  • 122 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Las prenia la batuta de l'encontre al minut 25, quan en Noel Altuna va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 131 Minuto 31 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Las pel centre va donar un gran resultat: el gol de José David Huerco va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 141 Minuto 83 (Gol de contra por el centro): El Las era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en José David Huerco va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 3 - 0 pujava al marcador.
  • 141 Minuto 87 (Gol de contra por el centro): Las sabia com jugar al contraatac, i al minut 87, José David Huerco va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Las va estar a punt de posar-se per davant al minut 20 però Carlos Delgadillo va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 285 Minuto 30 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Rosselló. La jugada d'estratègia del Las per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Carlos Delgadillo va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 285 Minuto 51 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Las van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en José David Huerco, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 232 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): En Xabier Txintxetru, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Saúl Solano al minut 56 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Xabier Txintxetru va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 230 Minuto 85 (Ocasión de falta): En Anatael Abenia es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Anatael Abenia de Las amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Pep Fort.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 73 (Lesión leve): Wilmer Hurtado de Las va abandonar el terreny de joc després de 73 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Miguel Verdeces va entrar en el seu lloc.

Rosselló team

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Carlos Agarrado ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.
  • 253 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 37 en Carlos Agarrado va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Allan Batten va impedir que reduïssin les diferències al marcador.
  • 253 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 66 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Tomás Halcón amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rubén Castellarnau de Rosselló va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 58 (Lesión): Saúl Solano va sortir coix del terreny de joc, substituït per Pepe Luis Ochoa. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.