Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

mho team (30605) - deivi F.C (1463051) » 572959733: T50/J10/X

Liga 572959733 Información oficial sobre el partido 572959733 en Hattrick

13.08.2016 14:15:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 10 / X.1800 (167055)

mho team Alineación oficial del equipo 'mho team' en el partido 0 - 2 deivi F.C Alineación oficial del equipo 'deivi F.C' en el partido
0 - 1 Enrique Jiménez Umbral (34')
0 - 2 Enrique Jiménez Umbral (36')
mho team Alineación oficial del equipo 'mho team' en el partido 0 - 2 deivi F.C Alineación oficial del equipo 'deivi F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
mho team Alineación oficial del equipo 'mho team' en el partido 1 - 5 deivi F.C Alineación oficial del equipo 'deivi F.C' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,7 % 0,1 % 97,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

mho team

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 38 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Rafael Villaluenga va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Xoel Outeiro va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 241 Minuto 48 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de team va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Artur Feixas, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 201 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Artur Feixas no va entrar per centímetres.
  • 203 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): team va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Daniel Huelves va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Antonio Galán va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Rafael Villaluenga de team va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Artur Feixas de team la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

deivi F.C

Goles Goles

  • 172 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Enrique Jiménez Umbral quedar desmarcat i marcar per a deivi al minut 34. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 116 Minuto 36 (Gol evento especial rápido + pase): Fernando Pablos va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Enrique Jiménez Umbral, que no va fallar i va marcar el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Hilari Brossa, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 37 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. deivi va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 282 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Al minut 47 Nikolay Dyakov va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Enrique Jiménez Umbral, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 281 Minuto 81 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Enrique Jiménez Umbral després de 81 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Nikolay Dyakov va poder desviar-lo a córner.
  • 283 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): José Vicente Barea de deivi va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 89 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 53 (Lesión): deivi es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Bihotz Fuldain no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Víctor Zurita al camp.