Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Alikolikos (1594182) - espartanoss (1333990) » 572952006: T50/J10/X

Liga 572952006 Información oficial sobre el partido 572952006 en Hattrick

13.08.2016 14:15:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 10 / X.1662 (166917)

Alikolikos Alineación oficial del equipo 'Alikolikos' en el partido 4 - 0 espartanoss Alineación oficial del equipo 'espartanoss' en el partido
Pablo Desgual (21') 1 - 0
Amador Fuster Ruiz (34') 2 - 0
Pablo Petra (35') 3 - 0
Pablo Desgual (49') 4 - 0
Alikolikos Alineación oficial del equipo 'Alikolikos' en el partido 4 - 0 espartanoss Alineación oficial del equipo 'espartanoss' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Alikolikos Alineación oficial del equipo 'Alikolikos' en el partido 2 - 2 espartanoss Alineación oficial del equipo 'espartanoss' en el partido
Tiene suerte 2.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
50,2 % 23,3 % 26,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Alikolikos

Goles Goles

  • 123 Minuto 21 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 21 gràcies a la jugada de Pablo Desgual, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 131 Minuto 34 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Alikolikos pel centre va donar un gran resultat: el gol de Amador Fuster Ruiz va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 105 Minuto 35 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Pablo Petra rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Amador Fuster Ruiz, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 3 - 0 a l'estadi!
  • 130 Minuto 49 (Gol de falta): Pablo Desgual va aconseguir anotar un tir lliure des de 30 metres al minut 49 que va ampliar l'avantatge pels locals: 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 3 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Carlos Sigarroa va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 3 de joc.
  • 231 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Luis Alberto González va estar a punt de sentenciar el partit al minut 26, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 241 Minuto 76 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Alikolikos va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Sergio Pérez, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 233 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): El jugador local Santiago Bernabé per poc que no incrementa el marcador al minut 86. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Francisco Ramo Martínez va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 33, Ibai González-Mohíno de Alikolikos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 81 (Lesión leve): Alikolikos va fer una substitució al minut 81. Sergio Pérez va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Ignacio Humana.

espartanoss

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Jaume Bartomeu quasi redueix la diferència al marcador al minut 62, però una gran estirada d'en Anastasio Pajares va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.
  • 285 Minuto 75 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de espartanoss a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Juan Manuel Canielles va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 87 (Lesión leve): Després de 87 minuts jugats, Javier Jerez es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Abel Boscana.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 25 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Alberto Santaolalla estava fent un bon partit.
  • 305 Minuto 82 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Carlos José Fernández Moreno.