Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Estrella Coja (777775) - los correcaminos (1368073) » 572950131: T50/J4/X

Liga 572950131 Información oficial sobre el partido 572950131 en Hattrick

02.07.2016 14:15:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 4 / X.1629 (166884)

Estrella Coja Alineación oficial del equipo 'Estrella Coja' en el partido 3 - 1 los correcaminos Alineación oficial del equipo 'los correcaminos' en el partido
0 - 1 Garikoitz Durikizbeitia (24')
Zirats Akaieta (65') 1 - 1
Felipe Alcubilla (85') 2 - 1
Hristomir Antov (89') 3 - 1
Estrella Coja Alineación oficial del equipo 'Estrella Coja' en el partido 3 - 1 los correcaminos Alineación oficial del equipo 'los correcaminos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Estrella Coja Alineación oficial del equipo 'Estrella Coja' en el partido 2 - 2 los correcaminos Alineación oficial del equipo 'los correcaminos' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,8 % 32,1 % 40,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Estrella Coja

Goles Goles

  • 113 Minuto 65 (Gol por la derecha): Els jugadors del Estrella amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 65, deixant Zirats Akaieta en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 141 Minuto 85 (Gol de contra por el centro): El Estrella era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Felipe Alcubilla va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 2 - 1 pujava al marcador.
  • 185 Minuto 89 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 89 minuts, el tirador de faltes del Estrella va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Hristomir Antov, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 3 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Després de 25 minuts, Rafael Palomeque Díaz va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 211 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Estrella enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 221 Minuto 77 (Ocasión por el centro): En Hristomir Antov va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Estrella se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 79 (Tirita (médico)): Diego Tejada Porras va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 6 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Isnardo Cala va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.
  • 302 Minuto 21 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Zirats Akaieta no era cap impediment.

los correcaminos

Goles Goles

  • 172 Minuto 24 (Gol por la izquierda): correcaminos va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 24. Garikoitz Durikizbeitia va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Al minut 59 de partit, Ignacio Solano va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Juan Alberto Labastida de correcaminos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 86 (Lesión leve): En Lakubegi Petriarena ocupà el lloc d'en Garikoitz Durikizbeitia al 86 minuts, dos minuts després que el jugador de correcaminos quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.